Seitse kõige hullemat asja, mis pulmades on juhtunud

Ingrid Dreyersdorff
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Vida Press

Pulmaplaneerijad avaldavad kõige hullemad asjad, mis on pruudi või peigmehega juhtunud.

Reaalsus on see, et pulmades ikka juhtub igasuguseid äpardusi. Ühes päevas on nii palju rõõmu ja stressi korraga, mistõttu juhtuvad asjad, mis polnud varem planeeritud. Cosmopolitan vahendab, mis on olnud kõige hullemad asjad, mis on pruudi või peigmehega juhtunud.

  1. Kutsumata külaline

    Ühes pulmas ilmus välja peigmehe ekskihlatu, kes haaras tordi ja loopis sellega pruutpaari. Lisaks haaras ta laualt veinipudelid ja viskas need kildudeks põrandale.

  2. Täielik kokkuvarisemine

    Ühel aastal pidi pruut peaaegu šoki saama, kui kuulis, et sa sõbranna plaanib samal aastal abielluda, kuigi üks pulm oli oktoobris ja teine juunis.

  3. Pruudi ema

    Pulmaplaneerija sai pruudi emalt kõne, et pulmakuupäev asendatakse teisega. Kui korraldaja pruutpaarile helistas, siis nemad palusid pruudi ema ignoreerida ja kinnitasid, et pulmad toimuvad ikka esialgsel kuupäeval.

  4. Sobimatu telefonikõne

    Meessoost pulmakorraldaja sai paar päeva enne pulmi pruudilt kõne. Võiks ju arvata, et pruut uuris näiteks lillede kohta vms, aga ei, ta tahtis teatada, et on korraldajasse armunud.

  5. Hilinejad

    Peigmees hilines pulma pool tundi ja pruut tuli veel kaks tundi hiljem. Kui nad kohale jõudsid, siis olid pooled külalised juba ära läinud.

  6. Jooksus peig

    Peigmees jäi pulma kolm tundi hiljaks, sest ei saanud oma ülikonda varem kätte. Mis veel hullem, pruut oksendas terve selle aja, sest ta oli kuus kuud rase

  7. Uued lubadused

    Ühes pulmas katkestas pruut tseremoonia, sest ta ei olnud rahul peigmehe kirjutatud pulmavandega. Ta palus külalistel natukene oodata ja saatis peigmehe uut tõotust kirjutama. Seejärel otsustas pruut, et kirjutab need ikkagi ise ja ulatas oma kaasale uue vande.

 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles