Märgid, et vajate sotsiaalmeediast võõrutust

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Vida Press

Sotsiaalmeedia on igavene nuhtlus, kui asi puudutab kaaslasega koosolemist. Küll tuleb ühele telefoni teade, et sõber lisas uue pildi või teine ei saa enne sööma hakata, kui on toidust ilusa pildi teinud. 

Kas pühendute koos olles täielikult üksteisele või pöörate tähelepanu ka sotsiaalmeedias toimuvale? Cosmpolitan pani kirja mõned märgid, mis võivad viidata selle, et teil on sotsiaalmeedia sõltuvus.

  1. Teie kvaliteetaeg on siis, kui te lebate kõrvuti diivanil ja kerite Facebooki uudiste voogu. Kui ainus hetk, mil üksteistega räägite on siis, kui küsid «kas sa juba nägid…» ja vastus on «jah, ma just lisasin kommentaari», siis on viimane aega sotsiaalmeediast paus teha.
  2. Te olete kadedad teiste suhete peale. Sotsiaalmeediasse postitatakse pilte kõige parematest hetkedest, mistõttu ei näe te kunagi teiste muret ja vaeva.
  3. Te saadate üksteisele päevas nii palju sõnumeid, et silmast silma kohtudes pole teil omavahel midagi rääkida.
  4. Sa oled rohkem kursis oma sõprade tegemistega, kui sellega, kuidas su kaaslane ennast parajasti tunneb või mis ta elus toimub.
  5. Sa vahid oma telefoni ja tahad juba vajutada uue teavituse peale, kuigi su kaaslane räägib parajasti sinuga juttu. Kui sa ei suuda oma partneri jutule keskenduda, siis on sul tõsiseid probleeme sotsiaalmeediaga.
  6. Sa planeerid oma kohtinguid selle järgi, et pildid näeksid sotsiaalmeedias head välja.
  7. Sa oled esimene, kes oma kaaslase uut postitust kommenteerib.
  8. Päevas teete te üksteisest ja koos vähemalt kümme pilti kui mitte rohkem.  
  9. Inimesed teevad teie juuresolekul teie üle nalja. Te olete sõprade silmis see paar, kes on kogu aeg telefonis. Me soovitus, mingi elage nädal aega metsas, kus ei ole levi ja telefone. See teeks teile head.
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles