Vajalikud ilutooted kiire elutempoga naisele

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Vida Press

Me ei saa sinu kalendrisse kahjuks rohkem vaba aega tekitada, aga anname nõu, kuidas alati kena välja näha. Millised tooted võiksid sinuga alati kaasas olla, et sa igas situatsioonis värske välja näeksid?

Kõik karjäärinaised, emad ja õppurid tunnevad vahel, et elutempo on nii kiire, et ei jõua enda eest korralikult hooltki kanda. The Zoe Report vahendab meile esmased hädaabi ilutarbed kiire elutempoga naise jaoks, mis garanteerivad, et sa ei jää üheski situatsioonis hätta.

Karjäärinaine

Selleks, et olla valmis ootamatuteks kohtumisteks või viimase hetke õhtuseks ürituseks, võiks olla kaasas n-ö hädaabi kotike, mis aitaks tööpäevast väsinud ilme kiiresti täiuslikkuseni lihvida. Mini juuksesirgendajaga saad lihtsa vaevaga juustesse laineid teha või vastupidi kenasti ära sirgendada. Peitekreemiga saad peita mõned päeva jooksul nähtavale tulnud punased täpid. Lisa natuke huulepulka ja piserda peale oma lemmiklõhna ning oledki valmis uuteks väljakutseteks.

Täiskohaga ema

Sul on päris keeruline. Igaks juhuks võiks su komplektis olla kätele desinfitseerimise vahend ja peavalutabletid. Lisaks kata magamata ööde tumedad silmaalused peitekreemiga ja kui on võimalus, siis lisa kiirelt natukene põsepuna, et näeksid välja särav igas olukorras.

Tudeng

Kohvi ja öösel õppimine teevad su näole karuteene. Soovitame kasutada värskendavat näospreid, mis niisutaks naha koheselt. Lisa natukene huulepalsamit ja kanna peale kerge põsepuna, nii näedki juba värskem välja.

Trennihull

Kui sa üritad iga hinna eest oma ajagraafikusse trenni mahutada, siis sa vajad mõnda ilutoodet, mis sind hiljem kiirelt värskendavad. Näopuhastuslappidega saad pühkida higi ja eemaldada meiki, deodorant hoiab sind päeval värskena ja BB-kreem niisutab ja ühtlustab nahatooni. Lisaks soovitame kasutada kuivšampooni, mis puhub väsinud juustesse uut energiat.

Pidevalt lennus

Kindlasti on sul vaja niisutavat maski, et su nahk liiga kuivaks ei muutuks. Rasuste juuste jaoks aitab sall, mille saad stiilselt paelana juustesse siduda. Suurt pudelit kuivšampooni ei saa kahjuks käsipagasisse võtta. Pärast lendu kasuta ripsmekoolutajat, mis annab sulle kohe suuremad ja säravad silmad. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles