Seitse harjumust, millest sa 30ndateks võiksid välja kasvada

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Vida Press

Hüvasti armutud 20ndad, tere tulemast targemad 30ndad! Seitse ebavajalikku harjumust, mis võiksid jääda seljataha.

  1. Iga foto negatiivne kritiseerimine.

    Vaata nüüd oma 10 aastat tagasi tehtud pilte ja veendu, et sa nägid tegelikult noor ja armas välja. Pole põhjust iga iluvea üle nuriseda!

  2. Komplimentide tõrjumine.

    Õnneks on olemas üks väga ilus sõna, mida komplimendi peale öelda «aitäh». Sa oled tõenäoliselt selle komplimendi ära teeninud.

  3. Endale kinnitamine, et sa oled läbikukkuja.

    Räägi iseendaga nagu sõbraga. Kas sa ütleksid oma sõbrale, et ta on eluheidik või luuser? Ilmselt mitte. Austa ja innusta ennast!

  4. Enda võrdlemine teistega.

    Keskendu iseendale ja oma eesmärkidele, mis tulevad su südamest. Sa oled ainuke, kelle üle sa elus kontrolli omad. Võrdle seda, kuhu sa oled aastatega jõudnud, siis saad selge pildi oma arengust.

  5. Jah ütlemine, kui sa tegelikult mõtled ei.

    Sa ei pea minema oma sõbranna lapse sünnipäevale või kuhugi, kuhu sa ei taha minna. Elu on lühike, tee ise oma otsused. Tahad lähed, tahad ei lähe. Sa oled täiskasvanud naine.

  6. Hoiad kinni sõpradest, kes ei too su ellu rõõmu.

    Ei ole mitte mingit mõtet hoida kinni sõprussuhetest, mis toovad kurbust ja ei paku su hingele mitte mingit rõõmu.

  7. Meestele vabanduste otsimine.

    30ndateks peaksid sa aru saama, kas mees on sinust huvitatud või mitte. Ei ole mõtet otsida talle vabandusi, kui ta vahepeal vastab su sõnumitele ja teine päev mitte. Mõnikord on tal kiire ja teinekord ei ole. Kui ta ütleb, et tahab rahulikult võtta, sest sa meeldid talle liiga palju ja ta kardab, siis see on ilmselge vale. Ta lihtsalt ei ole sinust huvitatud. Tee sõbrannaga mõned kokteilid ja mine rahulikult eluga edasi.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles