Nädalahoroskoop 18.-24. juuni

, www.eestihoroskoop.ee
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Milliseks kujuneb jaanipäevale eelnev aeg? Mida toob endaga kaasa jaaniõhtu? Horoskoobist leiad neile küsimustele vastused. 

Jäär

21. märts – 19. aprill

Jaaninädalal tõmbab sind rahvarohketele üritustele. Tunned end hästi inimeste keskel, lood meeleldi uusi tutvusi. Oled uudishimulik ning lobisemishimuline, sind köidavad kuulujutud. Jälgi, et sa suures jutustamistuhinas isiklikke või siis sulle usaldatud saladusi suvalistele inimestele välja ei räägiks.

Sõnn

20. aprill – 20. mai

Nädal tõotab tulla meeleolukas ja seiklusterohke. Jäta tööasjad parem heaga kõrvale. Äriliste kokkulepete sõlmimiseks ja tehingute tegemiseks ei ole parim aeg – võid midagi olulist kahe silma vahele jätta. Võta vabalt, naudi lõbutsemist. Tekkida võib kontakte silmapaistavate isikutega.

Kaksikud

21. mai – 21. juuni

Merkuuri ja Jupiteri kvadraat võimendab sulle iseloomulikku vajadust olla pidevas liikumises ja eri inimestega suhelda. Maailm tundub nii põnev, tahad tohutult palju ette võtta. Pead tegema valikuid – võimalusi on nii palju, et sa ei jõua igale poole sõita ja kõigi huvitavate inimestega kohtuda. 

Vähk

22. juuni – 22. juuli 

Veenuse ja Päikese jõudmine sinu märki tõstab energiataset, annab juurde elurõõmu ja -jõudu. Paned suurt rõhku oma välimusele, naudid seltskonda ja meeldivat suhtlust. Kerge on pilke endale tõmmata. Sinuga tahetakse tuttavaks saada, võimalused armusuhete arendamiseks on paljutõotavad.

Lõvi

23. juuli – 22. august

Eelista vanade sõprade seltskonda. Nemad võtavad sind sellisena, nagu sa oled, seega saad tunda end tõeliselt vabalt. Võib küll tunduda paljutõotav minna tundmatute inimeste sekka peole, ent kohapeal võib sind tabada pettumus. Kõigi inimestega pole kuigi lihtne ühele lainele saada.

Neitsi

23. august – 22. september

Ilmselt tuleb pühadenädalal üsna palju töiste eesmärkide nimel pingutada. Ära võta liig palju ülesandeid enda õlule, ka lõõgastumiseks peab aega jääma! Uute tutvuste loomiseks on aeg soodne, ent probleeme võib tekkida pikaajalistes suhetes. Alati pole lihtne mõista ka neid, keda juba aastaid tunned.

Kaalud

23. september – 23. oktoober

Mingid kohustused on sul hinge peal, püüad neid edasi lükata või neist mööda hiilida. Võib-olla ei ole nendega edukalt hakkama saamiseks veel piisavalt infot. Huvitav areng võib tekkida suhetes. Sind minevikus vallanud tunded võivad taas pinnale tõusta, uuel ja üllataval moel.

Skorpion

24. oktoober – 21. november

Marsi ja Uraani kvinkunks toob rahutust ja seiklushimu. Oled isepäine, tahad käia oma rada. Erimeelsused kaaslastega on küllalt kerged tekkima, hoidu konfliktidesse sattumast ja õli tulle valamast. Julgust võib ülearugi olla, vajaka jääb ettevaatlikkusest. Hoiduda tuleks liigsest riskimisest.

Ambur

22. november – 21. detsember

Emotsioonid võivad kõikuda ühest äärmusest teise. Ideaalid, mille poole oled püüelnud, võivad nüüd tunduda kättesaamatuna. Tekib tahtmine käega lüüa, see aga toob kaasa masendust ja soovi üksi olla. Saa sellest üle ja mine inimeste sekka – teiste hea tuju haarab sindki kaasa ja teeb elu taas ilusaks. 

Kaljukits

22. detsember – 19. jaanuar

Lähtu iseenda soovidest ja sisemistest vajadustest. Sa tead, kes sa oled ja mida elult tahad. Sa tead, kellega tahad koos olla, kellest eemalduda. Teistelt saadav info võib praegu olla eriti eksitav, sellest lähtudes kaotad silmist enda eesmärgid ning maad võivad võtta mõttetud kõhklused. 

Veevalaja

20. jaanuar – 18. veebruar

Sel nädalal peaksid hoiduma suurtest rahalistest väljaminekutest. Koostöö äripartneritega ei pruugi sujuda, jäta pigem kohustused tagaplaanile ja puhka end välja. Jaaniõhtu võnked on sinu jaoks sobivad, tõotab tulla seikluslik pidu. Naudi hetke ja suhtlust värvikireva seltskonnaga.

Kalad

19. veebruar – 20. märts

Uue nädala algus võib tuua tugevaid emotsioone ja hingelist segadust. Päev-päevalt annab pinge järele. Ära võta elu liiga tõsiselt, ära lase hirmudel enda üle võimust võtta. See, mis oli minevikus ning mis tuleb tulevikus, ei ole nii tähtis. Kui suudad elada hetkes, suudad ka lõõgastuda.

Koostanud Maria Angel, www.eestihoroskoop.ee

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles