Kadri Hinrikus ja Tõnu Kaljuste kolisid kokku

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kadri Hinrikus.
Kadri Hinrikus. Foto: Peeter Langovits

Dirigent Tõnu Kaljuste ja ETV uudisteankru Kadri Hinrikuse suhe on liikunud tasahilju uuele tasandile - paar on tänaseks kokku kolinud ja võttis uue aasta vastu päikeselisel Lanzarotel, kirjutab tänane Kroonika.

Uudis Tõnu Kaljuste (57) ja tema Draamateatri näitlejast abikaasa Ülle Kaljuste (53) lahkuminekust ning mehe uuest armastatust Kadri Hinrikusest (40) rabas mullu septembris nende sõpruskondi justkui välk selgest taevast.

Kadri pidas talle juba ennatlikult omistatud abielulõhkuja tiitlit ebaõiglaseks ja kinnitas, et kui nemad Tõnuga teineteist leidsid, elasid Kaljusted juba lahus.

Kadri ja Tõnu äratundmist teineteise suhtes võib nimetada armumiseks tööpostil. Nimelt tegi Kadri saatesse «Osoon» mullu kevadel Tõnuga intervjuu, mille järel nähti tol ajal veel väidetavalt Ilmar Raagiga koos olnud naist aina enam pigem Tõnuga aega veetmas.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles