Parimad moodused, kuidas oma suhte üle sotsiaalmeedias uhke olla

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Suhtes olevad inimesed jagunevad tavaliselt kahte: on need, kes ei maini oma armusuhteid kunagi sotsiaalmeedias ja on need, kes teevad seda igal võimalikul hetkel. Kui sa soovid teistele teada anda, et sinu mees on maailma kõige toredam, romantilisem ja tema kallistused viivad ära kõik su mured, siis peaksid teatud näpunäiteid järgima.

Brit.co konsulteeris suhtenõustaja Samantha Burnsiga, kes tõi välja kolm parimat moodust, kuidas oma suhte üle sotsiaalmeedias uhke olla.

1. Jaga teistega fotot, kus sina ja su kallim teete koos midagi lõbusat

Koos millegi lõbusa tegemine või reisimine on ideaalne moodus, kuidas oma suhet tugevamaks muuta. Sellised tegevused muudavad teid lähedasemaks ja tugevdavad lisaks suhtele ka teievahelist sõprust. Reisidel või lõõgastumise ajal tehtud ühiseid fotosid võib sotsiaalmeedias teistega jagada, sest need illustreerivad lisaks teie suhtele ka teie koosveedetud aega.

2. Jaga teistega fotot, kus on lisaks su partnerile ka teised pereliikmed

Burns sõnas, et eesmärgiks peaks ju olema see, et sinu kallimast saab su perekonna liige. Mida rohkem ta sinu perega kokku puutub, seda tugevamad sidemed neil tekivad ja see aitab teie suhte arengule kaasa. Kui sa jagad neil hetkedel tehtud fotosid sotsiaalmeedias, siis sa annad eelkõige oma partnerile märku, et sa tahad temast oma pereliiget teha. See näitab kõigile, et ta on sinu jaoks tähtis inimene.

3. Jaga teistega fotot, kus su kallim teeb midagi, mille üle sa uhke oled

Võib-olla sai su partner hiljuti ametikõrgendust, võib-olla jooksis maratoni, võib-olla lõpetas ülikooli. Vahet pole, mis tema elus parajasti toimub, kui see teeb sind uhkeks, siis näita seda julgelt välja. Kiitus tekitab kallimas hea tunde ja kindlasti mõjutab teda seegi, kui ta näeb, et sinu sõbrad avaldavad talle tunnustust. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles