Naised on seksides meestest lärmakamad

Dagmar Lamp
, naine.postimees.ee juhataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Vida Press

88 protsenti naistest tunnistab, et on voodis oma partneritest lärmakamad. Seda kinnitas hiljutises küsitluses ka 64 protsenti meestest.

Küsitluse viis läbi Illicit Encounters ning muuhulgas avastati, et seksi võib võrrelda tennisega – naised on mõlemas tegevuses häälekamad. Probleeme see aga õnneks paaride jaoks ei valmista. 71 protsenti meestest sõnas, et neile meeldib, kui naine oma mõnu häälega väljendab ja 62 protsenti naistest on rahul, kui mees teada annab, et tal on hea olla.

Üle poole paaridest on ka seksiga seetõttu vahele jäänud, kuna ei ole suutnud oma tundeid vaka all hoida. 65 protsenti meestest ja 63 protsenti naistest on kuulnud, kuidas keegi teine seksib.

Abielupaarid on üldiselt vaiksemad ning paljud, kel on olnud afäär, tunnistasid, et on armukesega häälekamad kui koduses voodis.

Sellele, miks naised on häälemakad, pole teaduslikku põhjendust, kuid Illicit Encountersi esindaja Christian Grant ütles Female Firstile, et lärmakas seks on individuaalne. «Mõned inimesed karjuvad ka kontserdil täiest kõrist, teised vaatavad seda häält tegemata. See ei tähenda, et nad olukorda samavõrd ei naudiks! Üks teooria aga näib viitavat, et kuna naised teesklevad orgasmi meestest enam, siis tunnevad nad end ehk kohustatuna «tõendeid» pakkuma, kui nad tõesti end naudivad? On ka huvitav, et inimesed on armukesega häälekamad – ehk on see sellest, et olukord on erutavam?»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles