Naine lahkus töölt, et kallimale iga paari tunni tagant rinda anda

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pilt on illustreeriv.
Pilt on illustreeriv. Foto: Vida Press

Jennifer Mulford otsustas end töölt vabaks võtta üsna omapärasel põhjusel: nimelt soovis ta kogeda, millise sideme võib imetamine kahe täiskasvanu vahel luua. Nüüd annavad nad kallimaga endast parima, et naise keha hakkaks rinnapiima tootma.

Mulford oli vallaline, kui ta sattus juhuslikult veebilehele, kus oli juttu imetamisele põhinevatest suhetest. «Lugesin selle kohta, millise sideme võib imetamine kahe inimese vahel tekitada ja tundsin kadedust. Mulle on alati meeldinud see, kui mu rindu seksi ajal katsutakse, seega ma teadsin, et naudiksin seda,» rääkis Mulford ajalehele The Sun.

Ta hakkas otsima mehi, kes tunneksid imetamise vastu huvi: «Kui ma lugesin, millist siirast rõõmu see teistele tõi, siis ma hakkasin meeleheitlikult otsima partnerit, kellega tekiks sarnane side.»

Esialgu otsis ta kaaslast internetist, kuid ühel õhtul rääkis ta sellest oma endise kallima, 36-aastase Brad Leesoniga. Leeson mainis, et talle meeldivad suurte rindadega naised ja et ta on alati naise rinnapartiid suhtes oluliseks pidanud. «Mulle tundus, et see on õige hetk rääkida imetamisest ja uurida, kas ta oleks sellest huvitatud,» sõnas Mulford. Leeson oli sellest mõttest kohe huvitatud.

«Mõistsin, et olen leidnud endale partneri kogu eluks. Me mõlemad tahtsime kogeda seda maagilist sidet, mille saab vaid imetamine luua,» rääkis Mulford. Kuna naine sünnitas viimati 20 aastat tagasi, pidid nad alustama «kuiva imetamisega», et ta keha hakkaks uuesti rinnapiima tootma. 

«Tulin töölt ära, sest ma tahan end täielikult imetamisele pühendada,» sõnas Mulford ja rääkis, et praegu imetab ta kallimat umbes iga kahe tunni tagant. Kui meest pole parajasti kodus, kasutab Mulford rinnapumpa. Nad imetavad ka öösiti, kuid Mulfordi sõnul on see päris keeruline, sest Leeson on sügava unega, ent nad tulevad siiski toime.

Rinnapiima tootmiseks joob naine kolm korda päevas spetsiaalset teed, mis peaks naissuguhormoone jäljendama ja aitama kehal rinnapiima toota. Lisaks sellele võtab ta ka taimseid tablette, mis peaksid samuti kehale hästi mõjuma. 

Leeson on aga suur jõusaalifanaatik ja ta on kindel, et rinnapiim aitab tal lihasmassi kasvatada. «Brad käib jõusaalis, sest talle meeldib teadmine, et ta on heas vormis ja elab tervislikult. Ta ütleb sageli, et teeb seda minu nimel, sest ta tahab, et teised naised kadestaksid seda, mis mul on,» rääkis Mulford õnnelikult. «Ta on tõeline alfaisane, aga suletud uste taga aitab see suhe tal lõõgastuda, mulle alluda ja lubada end 100 protsenti armastada.»

Mulford on oma suhte üle väga uhke, ent ta ei tahaks avalikus kohas mehele rinda anda. «Kui see oleks Bradi otsustada, siis me teeks seda ka avalikult, aga minu jaoks on see väga privaatne asi,» sõnas ta. 

Mulfordil on tütar, kes on tänaseks 20-aastane ja keda ta imetas kunagi kaheksa kuud. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles