Kõik, mida sa võiksid teada enne, kui lähed bikiinipiirkonda vahatama

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Vida Press

Kui sa ei ole varem bikiinipiirkonda vahatamas käinud, siis sul tõenäoliselt ei ole õrna aimu ka, kuidas see käib ja kuidas ennast selleks ette valmistada. Lähed sinna ja viskad harkis jalad lakke või kuidas? 

Usu meid, kui sa ei tea põhitõdesid, siis võib see iluprotseduur kujuneda vägagi piinlikuks vahejuhtumiks. Nylon võttis kokku mõned soovitused, mida võiks teada enne, kui oma bikiinipiirkonda korrastama lähed. Loomulikult selleks, et sa tunneksid ennast 100 protsenti mugavalt ja tulemus rõõmustaks sind, mitte ei meenutaks sulle elu kõige piinlikumat kogemust.

Hoidu enne protseduuri alkoholist

Ära mine vahatama pärast happy hour’it! Alkohol ahendab su veresooni ja selle tulemusena võib karvade eemaldamise käigus rohkem verd voolata. Hoia klaas veini tähistamaks oma esimest bikiinivahatamist - pärast protseduuri.

Värskenda oma bikiinipiirkond

Kui sul ei ole aega koju pesema minna, siis varu endale mõned märjad salvrätid, mis aitavad alumist piirkonda kiirelt värskendada.

Pikkus loeb

Pane tähele, et su viimasest raseerimisest võiks olla möödas rohkem kui kümme päeva. See on vajalik, et karvad oleksid natukene pikemad, siis on neid lihtsam eemaldada.

Ajasta oma plaanid

Planeeri oma iluprotseduur paar päeva enne puhkusele minekut. Selleks et vältida nahaärritust või ebamugavustunnet, ei soovitata 24 tundi pärast vahatamist ujuma minna, selleks ajaks jõuavad poorid sulgeda ja kaob ebameeldiv tunne.

Mõtle mingile stiilile

Mõtle, mida sa tahaksid, kas kolmnurka või «maandumisrada», aga räägi spetsialistiga oma soovid enne protseduuri algust läbi. Erinevate stiilide puhul tuleb arvesse võtta sinu karvade tihedust ja kasvu.

Ole oma tsüklist teadlik

Naised on kõige tundlikumad nädal enne ja pärast oma tsüklit. Kui on võimalus, vali endale sobivam aeg.

Tea, kuidas hoiduda sissekasvanud karvadest

Vahatamiste vahepeal võiks strateegilist piirkonda kergelt koorida ja niisutada, et vähendada sissekasvanud karvade tekkimise võimalust. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles