Viis viga, mida mehed magamistoas teevad

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Mees võib end misjonäriasendis täiuslikult tõestada ning ühe käega rinnahoidjat lahti teha osata, kuid on palju rohkematki, mida proovida võiks, et naine seksist rohkem huvituks.

Aolhealth avaldas saladuse: naistele meeldib seks. Paljud neist armastavad seda ning mõni mõtleb seksist lausa kogu aeg. Naiste viga seisneb selles, et nad tahavad, et mehed nende mõtteid loeksid.

Paljud naised pole piisavalt enesekindlad, et voodisoovidest rääkida ning lepivad selle asemel enam-vähem rahuldava sugueluga. Mees saaks aga olukorda parandada ja ise seksiteemalist vestlust alustada - kirjeldada, mis teda erutab ning partnerilt küsida, kas ta sooviks midagi teisiti teha.

Mis kellelegi meeldib ja mis mitte, on individuaalne. Seetõttu on ainus võimalus seksi headuses kindel olla naist kuulates ja tema soovitusi proovides. Kui mees on avatum, naudib ka naine end rohkem, mis tuleb kokkuvõttes mõlemale kasuks.

Esimene viga: juhtimist ei võeta enda kätte

Naised on liidrid tööl. Nad vastutavad majapidamise eest ning suudavad teha pea kõike, mida pähe võtavad. Kuid seksis soovivad nad sageli, et just partner ohjad haaraks ja «mees oleks». Ebakindel ja poolik lähenemine mõjub ihale pärssivalt. Kui mees end tagasi hoiab, siis teeb seda ka naine.

Teine viga: rutiinsed võtted

Kui partnerid on juba mõnda aega koos olnud, siis teatakse ilmselt kõiki käike, et kallimat rahuldada. Seks võib aga tüütuks muutuda, kui kunagi vaheldust ei proovita. Kuigi räägitakse järgiproovitust ja toimivast, siis hoiab vaheldus aju ja teisi kehaosasid erksana.

Naisele pakub rohkem huvi, kui seksis on mõningaid lõbusaid üllatusi. Näiteks võivad partnerid erinevates tubades seksida või uusi asendeid proovida või riided selga jätta.

Kolmas viga: lõpule keskendumine

Elu põhineb teekonnal, mitte sihtpunkti jõudmisel ning sama kehtib seksis. Kui mees vaid tippu jõudmise nimel töötab, pole see naisele tavaliselt eriti lõbus. Tõeliselt kuuma kogemuse osaliseks saadakse, kui võtta aega ja katsetada. Kui mõlemad just kähkukat ei ihka, on eesmärgile keskendumine kõige suurem tujurikkuja.

Neljas viga: armatsemine harvemini kui võiks

Enamik mehi ütleb, et kui see oleks nende teha, siis armatseksid nad vähemalt igal õhtul. Kui palju kordi on naised aga leidnud enda mehe diivanilt televiisori ees magamas? Kui mees ei tundu seksist huvitatud, siis ei avalda naise sisemine «hea tüdruk» talle ka enamasti survet.

Seksida võib lihtsalt seksi pärast – see tõstab testosterooni taset ja libiidot ning paneb mõlemaid partnereid veelgi rohkem seksi tahtma. Vahekorda võiks algatada ka siis, kui ollakse väsinud ja pole tuju. Kui sellega juba algust teha, siis suure tõnäosusega tekib ka huvi.

Viies viga: vähene massaaž naisele

Masseerimine ei pruugi eriti lõbusa tegevusena tunduda. Sensuaalsed puudutused lõdvestavad aga naist ning teevad ta armatsemisele avatumaks. Pealegi tundub inimlik puudutus tänapäeval nii hea ja vajalik.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles