Kevade kõige jubedamad moefopaad, mida enamik inimesi teevad (1)

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: PantherMedia / Scanpix

See lihtsalt kipub nii olema, et kevadel ja suvel, kui riideid kõvasti vähem seljas kui sügisel ja talvel, suudab enamik nende vähestega mõni täieliku fopaa korda saata. Kuid millised need levinumad apsud siis on, mida inimesed kipuvad tegema? 

Mida soojemaks läheb ilm, seda vähemaks ja napimaks lähevad riided ning seda rohkem juhtub, et astutakse rõivastevalikuga täiesti ämbrisse. Näiteks võib kindel olla, et kevad on kätte jõudnud, kui tänaval avaneb järgmiseid vaatepilte.

Liiga ümber topid, mis paljastavad kõik üleliigse

Tihti kipuvad naised kandma rinnahoidjaid, mis soonivad niimoodi kehasse, et seljale tekivad voldikesed. Mõnel juhul ei saa sinna midagi parata, kuid kindlasti ei ole see midagi sellist, mida kõikidele näitama peaks ja voldihunnikule ülikitsa topi lisaks peale tõmbama. Pigem võiks eelistada midagi sellist, mis keha rasvaprotsendist täielikku ülevaadet ei anna.

Joodikupäevitusega maikades mehed linnatänavatel

Kevadel on niinimetatud joodikupäevitus kerge tekkima. Sellest aga veelgi hullem on see, kui T-särk seejärel napi maika vastu vahetatakse ning sel viisil oma pooleldi punaseks kõrbenud käsi tervele linnale näidatakse. 

Madalad värvlid ja tagumikupraod

See on nii naiste kui meeste aps. Kui talvel katavad madalaid värvleid pikad kampsunid ja mantlid ja keegi ei märka midagi, siis suvel napimate riietega paljastuvad niimoodi nii mõnedki tagumikupraod.

Sokid ja sandaalid

Jah, väidetavalt on sokkide ja sandaalide kandmine übertrendikas, kuid tegelikult väljaspool moelava ei näe selle trendi harrastamine just eriti hea välja.

Nabapluusid

Nabapluusid on praegu väga populaarsed, kuid tuleks meelde jätta, et neid kandes ei pea kogu keskosa siiski paljas olema, vaid pigem paljastuma paar sentimeetrit. Mida rohkem nahka näha, seda suurem fopaa.

Retuusid pükstena

Tõsi, mõned kannavad retuuse pükste asemel ka talveperioodil, kuid kevadel on neid linnatänaval näha sama palju kui seeni pärast vihma. Meeles tuleks pidada aga seda, et retuusid ei ole ega hakka kunagi asendama pükse.

Milliseid moefopaasid veel tänavatel näha on? Loe edasi 1182.ee blogist!

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles