Selle suve kõige kuumemad juuksetrendid

Ingrid Dreyersdorff
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Vida Press

Lainelised juuksed on alati kindla peale minek. Milliste põnevate juuksetrendidega võiks veel sellel suvel katsetada?

Kas sa oled julge riskija ja tahaksid proovida midagi täiesti uut? Siin on nimekiri selle suve populaarsematest juuksetrendidest.

Lühike ja lohakas

Näitlejatar Jennifer Lawrence näeb lühikeste juustega väga stiilne välja.
Näitlejatar Jennifer Lawrence näeb lühikeste juustega väga stiilne välja. Foto: Vida Press

Mitu hooaega populaarne bob-juukselõikus on selle trendi eelkäijaks. Õlgadeni väljakasvanud ja kergelt sassis bob on seksikas look igaks olukorraks. Tahad enamat? Keera juustesse kerged lained ja oled suveks valmis, vahendab College Fashion.

Lainelised juuksed

Kelly Osbourne'i hallikaslilllades juustes on kerged lokid, mis jätavad stiilse ja loomuliku mulje. 
Kelly Osbourne'i hallikaslilllades juustes on kerged lokid, mis jätavad stiilse ja loomuliku mulje. Foto: Vida Press

Sa teadsid, et see tuleb. Sellel suvel on jätkuvalt moes mitu hooaega kanda kinnitanud kergelt  lainelised lokid. Need on täiuslikult ebatäiuslikud lokid, mis sobivad nii õhtusele rannapeole kui kontorisse.

Keerdus ehk twisted juuksed

Seltskonnategelane Oliva Palermo
Seltskonnategelane Oliva Palermo Foto: Vida Press

Punutised on mitu hooaega juuksetrendide nimekirja juhtinud, kuid uus kuum soengutrend on twisted juuksed. See tähendab, et üks või mitu salku on keeratud üksteise külge ja mulje jääb puhtam ning stiilsem kui tavalise punutisega.  

Pool ja pool

Foto: Vida Press

Pooleldi ülesse sätitud soengud on hea variant suvisteks kuumades ilmadeks. See stiil kombineerib vabama krunniosa üleval pool ja lahtised, seksikalt langevad juuksed allpool.

Ebaloomulikud juuksevärvid

Foto: Vida Press

Siin on midagi julgematele katsetajatele. Proovi pastelseid roosasid ja lillasid toone või hoopis sinist ja hallika varjundiga rohelist. Miks mitte sellel suvel midagi täiesti uut oma juustega ette võtta!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles