Tähtkuju paljastab, millistesse meestesse sa armud

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Cosmopolitani astroloog Aurora Tower teab, et tähtkuju võib suurel määral mõjutada seda, millistesse meestesse naised armuvad. Järgnevalt on välja toodud ülevaade, millised mehed köidavad erinevast tähtkujust naiste tähelepanu.

JÄÄR

Jäär on tavaliselt suhtes hoolitsevate ja sarmikate meestega (osalt seetõttu, et ta on ise ka väga hoolitsev ja kena inimene). Kahjuks juhtub tihtipeale nii, et partner tahaks rohkem sinu aega ja energiat, kui sa oled valmis andma. Julge enda eest seista ja palu partneril veidi tagasi tõmmata. 

SÕNN

Sinu tähelepanu köidavad kirglikud ja sihikindlad mehed, sa imetled väga seda, kui mehel on oma arvamus ning ta seisab selle eest. Samas on Sõnnid tuntud oma kangekaelsuse poolest, seega loodetavasti pole su partner nii kange, kui oled sina. 

KAKSIKUD

Kaksikutele meeldivad karismaatilised ja seiklushimulised mehed. Kui mees julgeb riskida ja tuleb olukorrast veel võitjana välja, siis oled sa võlutud. Isegi, kui mees on pigem tagasihoidlik, peab ta sammu pidama sinu kiire mõtlemise ja lõbujanuga. Vastasel juhul liigud sa tema juurest kärmelt edasi.

VÄHK

Kuna Vähi jaoks on kõik tunded sügavad, eelistab ta karismaatilisi mehi, kes suudavad talle pakkuda emotsionaalset stabiilsust. Sa eelistad pigem kodus mõnuleda, kui väljas käia, seega on sinu puhul kõige suurem tõenäosus, et sa võid armuda oma kolleegi. Kolleegi näed sa kogu aeg, sa usaldad teda ja tead, et ta on alati sinu jaoks olemas. 

LÕVI

Sa armastad intelligentseid ja loomingulisi inimesi, kes inspireerivad sind ning teisi oma ainulaadsuse, maitsekuse ja sihikindlusega. Lõvi on väga edev, mistõttu on tema jaoks parim koht flirtimiseks mõne elegantse ürituse punane vaip. Vahel võib ta taolistele üritustele ka ilma kutseta sisse sadada, kuid seda ei saa talle pahaks panna.

NEITSI

Sina eelistad loomingulisi või emotsionaalseid tüüpe, kes oskavad hinnata su toetavat ning hoolivat iseloomu. Vahel ei anna see aga soovitud tulemusi, sest sa võid sattuda mehe otsa, kes naudib seda, mis sa tema heaks teed, kuid ei anna sulle midagi vastu. Kui nii juhtub, siis on täiesti normaalne, kui sa kõnnid minema ja leiad enda kõrvale mehe, kes külvab sind tähelepanu ning kinkidega üle. 

KAALUD

Sind erutavad energilisus ja enesekindlus. Samas oled sa ise niivõrd energiline, et see võib sind ennast vahel ära väsitada. Sellest tulenevalt oskad sa aga hinnata mehi, kes on julged ja viitsivad sind taga ajada. 

SKORPION

Sulle meeldivad hoolitsevad, praktilised ja kannatlikud mehed, kes jäävad pikaks ajaks su kõrvale ning kes hellitavad sind siis, kui sa seda kõige rohkem vajad. Sa oled loomu poolest pigem andja, aga olgem ausad, sa vajad midagi ka partnerilt vastu. Kui leiad inimese, kes on valmis sinu tujudega silmitsi seisma, siis oled õnnega koos.

AMBUR

Armastad intelligentseid ja maailmale avatud inimesi, kes on valmis sinuga koos seiklema. Sinu südame võidavad kõige tõenäolisemalt mehed, kel on sitkust ja kes on kartmatud.

KALJUKITS

Kuna sa oled peaaegu alati tööl, armastad sa tundlikke, lojaalseid ja heldeid mehi, kes tekitavad sinus tunde, et sa oled hoitud ja sind toetatakse. Sul pole aega meeste jaoks, kes pole kindlad, mida nad sinu vastu tunnevad. 

VEEVALAJA

Sinu unistav ja pidevalt muutuv iseloom tõmbab ligi mehi, kes on loomingulised, julged ja teavad täpselt, mida nad elult tahavad. Sa lihtsalt ei suuda vastu panna mehele, kel on kindlad põhimõtted ja kes ei ole nõus neist loobuma.

KALAD

Armastad järjekindlaid, abivalmis ja teadlikke mehi, kes toovad sinu unistuste maailma reegleid ning kindlaid tugisambaid. Olgem ausad, sinu enda maailm võib vahel olla üsna kaootiline ja sa vajad kedagi, kes aitaks seal korda luua. Vastutasuks oled sa mehele kõige romantilisem kaaslane, kes tal eales on olnud. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles