Kus peaksid korralagedusest vabanema?

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Kui soovid tõepoolest korda luua, soovitas galtime endale alljärgneivaid küsimusi esitada, et kindlaks teha, millise eluvaldkonna organiseerimine sulle kasulikuks osutuks.

Kus raiskad aega?

Kas vaatad igal hommikul veerand tundi enda segamini kappi ja mõtled «mul pole midagi selga panna?» ning raiskad aega palavikuliselt enda lemmikkampsunit otsides? Sea endale eesmärgiks kapp korda teha, et saaksid riietuse valida minutiga. Kasuta võidetud aega magamiseks või perega veetmiseks.

Kus raiskad raha?

Kas maksad viiviseid, kuna ei suuda arveid õigeaegselt tasuda? Sea eesmärgiks arvete maksmine igakuiseks rutiiniks teha. Tunnusta end tubliduse eest säästetud rahaga.

Kus põhjustab korralagedus stressi?

Kas tunned end rõhutult, kui jõuad pärast pikka tööpäeva enda segamini ja kaootilisse koju? Otsusta «kõige jaoks ruumi leida ja kõik omal kohal hoida». Nii saad igal õhtul diivanil lõõgastuda.

Kus vajad rohkem ruumi?

Kas sinu söögilaud on mattunud paberite ja käsitööprojektide alla ning selle taga pole võimalik enam süüa? Püstita ülesandeks laud kõigest, mis sinna ei kuulu, puhtaks teha ning võida enda kodus ruumi. Naudi einestamist pere ja sõpradega.

Seades korra loomiseks kindlad eesmärgid koos kindla tasuga, saavutad need suurema tõenäosusega. Tee tänavusest aastast see aasta, kus tõesti rohkem organiseeritud oled.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles