Noorte moekonkurss kutsub üles Euroopa mustreid looma

Marina Lohk
, vanemtoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Tänasest algab registreerumine kevadisel koolivaheajal Tartus toimuvale noorte moekonkursile Moeke, mis tänavu esmakordselt ootab osalema laiemat sihtgruppi noori.

Lisaks koolinoortele näeksid Moekese korraldajad laval ka neid moehuvilisi, kel koolitee juba seljataha jäänud või kes jätkavad õpinguid kõrgkoolis või kutseõppeasutuses.

1998. aastast toimunud moekonkursil on igal aastal (välja arvatud ava-aastal) olnud ka läbiv teema, mis noortele moeloojatele suuna kätte annab.

Sellel aastal valis Moekese meeskond suhtlusportaalis Facebook väljakuulutatud teemakonkursile saabunud ideede seast välja kaks, millest ühise arutelu tulemusel kujunes Moeke 2011 teemaks «Euroopa mustrid».

Moekesele registreerumine kestab kuni 21.veebruarini ning seda saab teha täites registreerumisvormi leheküljel www.tartunoored.ee.

Need, kes pole veel päris kindlad, kas ja miks osaleda, on juba jaanuari lõpus oodatud osa võtma töötoast, kus oma ala tunnustatud spetsialistid jagavad näpunäiteid, kust ideid ammutada ning milliseid vahendeid ja võtteid oma idee elluviimiseks kasutada.

Noorte moekonkurssi korraldab Anne Noortekeskus.
 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles