Vapper ema keeldus pärast tõsist autoavariid valuvaigistitest, sest tahtis last imetada

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Danni Bett sõitis oma kahekuuse tütre Indiga Uus-Meremaal Christchurchi linna eeslinnas, kui ta kaotas oma auto üle juhitavuse ja sõitis vastu metallist aeda. Tema autost ei jäänud suurt midagi alles ja Bett sai tõsiseid vigastusi.

Kohale saabunud kiirabi paigaldas Bettile kaelatoe. Naine ei hoolinud valust, vaid mõtles vaid oma lapsele. «Kordasin muudkui: «Võtke mu laps välja, ta on autos, võtke ta välja!» meenutas Bett ja lisas, et ta oli sel hetkel suures šokis, edastab Daily Mail.

Indi polnud aga avarii peale üles ärganud ja virgus alles siis, kui teda autost välja tõsteti. Kuigi Danni Bett tundis oma kaelas, seljas ja puusades teravat valu, keeldus ta valuvaigistitest, sest ta tahtis oma tütart rinnaga toita.

Haiglaõde küll arvas, et tüdrukut võiks pudelist toita, kuid Bett jäi endale kindlaks ja ta sai oma last rahustada, kes oli haiglatoas nutma puhkenud. «See rahustas mind ka kohe maha,» sõnas Danni Bett. «Ma tahtsin teda, ma tahtsin teda rahustada. Pärast niivõrd traumeerivat päeva poleks olnud õige talle pudelit anda. Imetamine on tema jaoks parim ja ma sain talle seda pakkuda.»

Haiglaõde tegi emast ja tütrest pildi, mida Danni Bett hiljem ka sotsiaalmeedias jagas. Ta loodab, et see foto inspireerib ka teisi imetavaid emasid lastele rinda andma «igal ajal ja igas kohas». 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles