Koolilõpp pole maailmalõpp

Kristina Herodes
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kes ütles, et lõpukleit peab olema üldse kleit? Pükskostüüm Oksana Tandit.
Kes ütles, et lõpukleit peab olema üldse kleit? Pükskostüüm Oksana Tandit. Foto: moefirma

Mida koolilõpuaktusele selga panna, et tõeliselt hea välja näha? Kuidas käib riietumine täiskasvanute maailmas, kuhu koolilõpetajal on nüüd vaba voli sisse marssida? Parim stiilisoovitus – võta asja tšillilt. Ülepingutamine ükskõik mis suunas sulle plusspunkte ei too. Ära vali riideid üheks sündmuseks, vaid uuenda garderoobi uueks huvitavaks eluks.

Koolilõpupeoks riiete valimine tundub raske ülesanne. Kuidas olla korraga tõsiseltvõetav, väärikas, ilus, pilkupüüdev ja äge? Ja samas jääda iseendaks? Parem taktika on vaadata koolilõpupidu nagu lihtsalt ühte pidu. Usu, neid tuleb veel. Soovitangi valida endale üks hea komplekt, mida saab kanda veel palju kordi pärast aktust. Mitte üks hirmkallis ja pretensioonikas hookuspookus, millega hiljem midagi pole peale hakata.

Stressi mahavõtmine on hea idee, sest siis sa ei tunne survet suruda sellesse ühte üritusse kõik oma ideed, ambitsioonid ja ettekujutused ilust ning näed kokkuvõttes välja kümme korda kaunim. Liialdamine on ainus võimalus noort ilusat inimest koledaks muuta. Liigselt meiki, lakikuhjasoengud, ülearu külluslikud õhtutualetid päevasel aktusel… Noore inimese sära tuleb kõige paremini esile loomulikus, sundimatus stilistikas. Hea riietus olgu lisaks ka mugav ning sobigu sooja ilmaga, millega juuni meid tihtipeale rõõmustab.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles