Pildid: Margaret Kodusaar esitleb WÖÖ kevadiselt värskeid tooteid

Linda Pärn
, toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

WÖÖ naiselikud pusad ja kleidid on perfektsed suve nautimiseks. Järjest laienevasse tootevalikusse on lisandunud uued suvised värvid: vaarikapunane, hallikasroheline ja naturaalvalge. 

WÖÖ jaoks on tähtsal kohal nahasõbralikud materjalid. Kõik tooted on valmistatud orgaanilisest bambusest ja puuvillast, sest kõik, mida me oma naha vastas kanname, mõjutab ka meie organismi. Kui me tahame olla enesekindlad, terved ja õnnelikud, siis tuleks eelistada naturaalseid kangaid, mis hingavad ja on mõnusalt pehmed.

WÖÖ kollektsiooni tootevalikus on rõivad ja aksessuaarid: naiste kleidid, tuunikad, unisex särgid, pusad ja käsitööna valminud nahast kotid. Kõik tooted on naturaalsetest materjalidest, mis seljas mugavad. 

WÖÖ tooted leiad veebist: woo-studio.com, Les Petites poest, Sfäärist, Reedest, Eesti Disaini Majast ja loomulikult WÖÖ Telliskivi tänava stuudiost, kus on kõige laiem valik nii värvide kui suuruste osas. Samuti on WÖÖ tooted tellitavad Eesti Disaini Maja, Reede ning Les Petites veebipoodidest.

WÖÖ brändi taga seisab disainerite duo Margaret Kodusaar ja Kristi Pärn, kes on lõpetanud Eesti Kunstiakadeemia moedisaini eriala. Toodete hinnavahemik on särkidel ja pusadel 45-119 €, koti hind on 299 €.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles