Nicole Kidman peab armastuse leidmist oluliseks tõukejõuks

Esme Kassak
, ajakirjanik
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Keith Urban ja Nicole Kidman filmi «Rabbit Hole» esitlusel.
Keith Urban ja Nicole Kidman filmi «Rabbit Hole» esitlusel. Foto: Reuters/ScanPix

Kui Nicole Kidman peaks 20-aastasele iseendale midagi ütlema, oleks see sõnum selle kohta, et kohtab ühel päeval oma elu armastust, võib lugeda tema intervjuust Jennifer Anistonile ajakirjast Harper's Bazaar.

Nicole Kidman (43) tunnistas, et mäletab, kuidas mõtles esimest korda oma tulevast abikaasat Keith Urbanit nähes, et kui jumal vähegi talle sellise mehe annaks, oleks ta kogu ülejäänud elu [talle] täiesti pühendunud. «Ma mäletan, et palvetasin pärast tema nägemist, et kohtaksin kedagi, kui mitte teda, siis tema sarnast,» jutustas ta.

Oma 20-aastasele minale ütleks ta julgustuseks, et kohtab ühel päeval oma elu armastust. Sellele lootmine on olnud üks olulisemaid tõukejõude tema elus.

Intervjuus võrdles ta ka emaks olemist kahekümnendates ja neljakümnendates aastates. 25- ja 27-aastaselt adopteerisid Nicole Kidman ja tema toonane abikaasa Tom Cruise tütre Isabella ja poja Connori. Nicole Kidmani ja Keith Urbani pisitütar Sunday Rose on kahe ja poole aastane.

«Ma arvan, et praegu on mul rohkem kannatlikkust, kuid vähem füüsilist energiat. See on nagu vahetuskaup: kahekümnendates olles jooksed ringi, lapsed puusal, ja saad teha mida tahes. Praegu olen ma aga rohkem kodune. Mu juured on sügavamal. Tõenäoliselt on mul rohkem vaimset energiat ja tunduvalt vähem füüsilist.»

Peamiseks mureks teismeeas laste pärast on Kidmanil, et nad leiaksid oma õnne. Tema sõnul on väga tähtis inimeseks olemise juures üles leida see, mis õnnelikuks teeb, sest seda järgides liiguvad ka kõik muud asjad elus õigesse kohta.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles