Maikuu tantsujuht: neli põnevat üritust tõelistele tantsufännidele

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tallinn-Helsingi laevaliini 50. aastapäeva tähistamine möödunud aastal. Viru Starlight Cabaret
Tallinn-Helsingi laevaliini 50. aastapäeva tähistamine möödunud aastal. Viru Starlight Cabaret Foto: Eero Vabamägi / Postimees

Tantsufännidele pakub maikuu erinevaid tantsuüritusi igale vanusele ja maitsele. Postimehe naisteportaal toob välja neli tantsusündmust, mis pakuvad silma- ja kogemisrõõmu nii tõelistele tantsusõpradele kui ka rõõmsatele huvilistele.

  • DanceAct Practice Night Spring 2016 Showcase

    Eesti suurim tantsu-showcase Danceact Practice Night Spring 2016 Showcase toimub juba sellel reedel, 20. mail Tallinnas Salme kultuurikeskuses. Sellekevadise showcase’i muudab eriliseks see, et tantsustuudio DanceAct tähistab oma saabuvat 15. sünnipäeva – vägev show on garanteeritud! Üritusel astuvad üles DanceActi tantsu- ja treeningrühmad nii Tallinnast kui ka Laagrist, Keilast, Viimsist ja Tartust – kokku ligi tuhat tantsijat!

    Tantsunumbrite vahele pakub muusikalisi elamusi külalisesineja The Ilves Sisters. Pärast kontserti saab tantsulised sammud edasi seada ööklubisse Club Butterfly, kus südaööl algab kontserdi ametlik afterparty.

    Lisainfot vaata siit: https://www.facebook.com/events/1035559426528378/

  • Sõleke 40 juubelikontsert

    Rahvatantsuhuvilistele sobib hästi Tallinna Huvikeskuse Kullo tantsuansambli Sõlekese juubelikontsert, mis toimub sellel laupäeval, 21. mail Tallinnas Nordea Kontserdimajas. Ka Sõleke tähistab oma sünnipäeva suurejoonelise kontserdiga – Sõleke saab 40!

    Lavalaudadele jõuavad tänaste tantsijate valikul parimad Sõlekese õpetajate-koreograafide tantsud ehk 40 parimat. Lemmiktantsud valis välja Sõlekese noor õpetaja ja vilistlane Carolin Beres. Ülesastuvatele tantsijatele pakub pinget see asjaolu, et isegi nemad saavad tantsude täpse edetabeli teada alles kontserdi peaproovis. Kava soetavatel külalistel on võimalik enne kontserti luua tantsudest oma pingerida.

    Kontserdi lõpuks selgub, kas Sõlekese järjestatud tantsud on ka vaatajate lemmikud. Ka Sõleke ootab tantsuansambli täiskasvanud tantsijad, orkestri liikmeid ja vilistlasi seltskondlikule koosviibimisele, kontserdi järelpeole NO99 teatrisse algusega kell 20. 

    Lisainfot vaata siit: https://www.facebook.com/events/707113379430195/

  • Eesti Tantsuagentuuri revüüteatri Starlight Cabaret’ etendus «Life is a Cabaret»

    Eesti Tantsuagentuuri revüüteater Starlight Cabaret annab maikuus külalisetendusi üle Eesti. Maikuu jooksul on käidud juba seitsmes Eesti linnas – Põlvas, Viljandis, Paides, Haapsalus, Võrus ja Pärnus. Meelelahutuslikku show-programmi saab nautida veel järgmisel esmaspäeval, 23. mail Tartus Vanemuise väikses majas.

    Dokumentaalrevüü põhineb Eesti varietee grand old man’i Kalju Saarekese elu ainetel. Kabaree-show juhib vaataja sõdadevahelisest perioodist läbi nõukogude aja kuni uue aastatuhandeni välja. Esitusele tuleb 23 ajastuhõngulist ja originaalilähedaselt taastatud revüünumbrit kümne tantsija ja kahe laulja elavas esituses.

    Muidu esineb Eesti Tantsuagentuuri revüüteater Starlight Cabaret lavalise ja kulinaarse show-programmiga Viru hotelli show & dinner restoranis Merineitsi, kus oktoobrist aprillini toimuvad kabareeõhtud pakuvad glamuurset kolmeosalist kabareeprogrammi ja maitseeelamustest pakatavat kolmekäigulist õhtusööki.

    Lisainfot vaata siit: www.starlightcabaret.ee

  • Tantsufestival Kuldne Karikas FINAAL 2016

    Tantsuhuvilistest tartlased saavad külastada tantsufestivali Kuldse Karika suurejoonelist finaalvõistlust, mis leiab aset 28.-29. mail Tartus Eesti Maaülikooli Spordihoones. Võistlustulle astuvad kolm eelvooru seljatanud parimad tantsijad üle Eesti alates mudilastest kuni «igavesti noorteni». Esitusele tulevad nii kavanumbrid kui ka soolod-duod eri tantsustiilides – show-tants, karaktertants, tänavatants, jazz-tants, loovtants.

    Lisainfot vaata siit: https://www.facebook.com/events/1730943067173298/

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles