Coca-Cola ja Karolin Kuusik näitavad moodi

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Coca-Cola

Sel laupäeval jõuab Tallinnasse maailmakuulus Coca-Cola hüpikpood, mis on külalistele avatud kõigest kaks nädalat. Tegemist on liikuva Coca-Cola poega, mida on praeguseks hetkeks üle Euroopa külastanud juba 1,1 miljonit inimest. Poe avapidu toimub 23. mail ning tuntud stilist Karolin Kuusik näitab, kuidas selle suve kuumimad trendid on miksitud Coca-Cola aksessuaaridega.

Poe tootevalikust leiab lahedaid riideid, telefonide ümbriseid, kotte, reisikohvreid, rannarätikuid, seljakotte, kellasid, külmikumagneteid ja mida kõike veel. Eksklusiivselt on saadavad taastöötluse käigus valminud Coca-Cola purkidest tehtud ehted. Valik on lai ja kaup eksklusiivne. Valikus on üle 100 erinevat unikaalse Coca-Cola toote.

Lisaks ostlemisele saab Coca-Cola pop-up poe alal veel lihtsalt mõnusalt aega veeta ja head muusikat kuulata ning tegemist on ka mõnusa ajaveetmise kohaga. Koostöös Weekend Festivaliga käivitub võistlus, kus noored DJ-d saavad SkyPlusi kodulehel endast ja oma tehtud töödest märku anda ning 13 vahevõitjat saavad iga päev poes mängida kahetunnise seti. Võistluse võitja saab harukordse võimaluse mängida koos maailmakuulsate DJ-dega Weekend Festivalil.

Avapeol näitab Karolin Kuusik, kuidas Coca-Cola aksessuaare sobitada igapäevase rõivastusega ning olla stiilne ja silmapaistev. „Coca-Cola ja mood on alati käsikäes käinud ning Coca-Cola bränd ei ole lihtsalt tavaline bränd. Inimesed üle maailma tunnevad seda ikoonilist kaubamärki ja mul on hea meel näidata, kuidas Coca-Cola tooteid moes ära kasutada saab ning stiilselt oma igapäevaste riietega miksida,“ rääkis stilist Karolin Kuusik.

Lisaks saab POP-UP poes luua personaliseeritud Coca-Cola purke ja üllatada sõpru laheda, just talle tehtud Coca-Colaga. Samuti on avatud tasuta Coca-Cola fotoboks, kus koos sõpradega toredaid hetki jäädvustada saab.

Coca-Cola POP-UP pood asub aadressil Tartu mnt 1, kohe Viru Keskuse läheduses ja on kuni 5. juunini avatud iga päev kell 11.00-22.00.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles