Fotod: Marimo esitleb kollektsiooni «Dash of Daydreams»

Linda Pärn
, toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

10. maist esitleb kodumaine rõivabränd Marimo oma kevadsuvist kollektsiooni «Dash of Daydreams». Värske kollektsiooniga on võimalik tutvuda Marimo kodulehel, brändi esinduspoes MARIMO Boutique ning privaatsetel esitlustel. 

Brändi disaineri Mariliis Soobardi sõnul on selle kevadsuvise kollektsiooni inspiratsiooniks ja tõukeks unenägu. «Uuest kollektsioonist mõeldes nägin ühel ööl helget unenägu, kus oli mingi seos rukkipõlluga ning ärgates meenusid kohe mõned juba peas keerelnud kleidiideed ja lause ühest mu lemmikraamatust «Väike Prints»: «Kuldne vili meenutab mulle Sind ja ma armastan tuule sahinat viljas». Veidi uurides selgus, et rukki nägemine unes on väga hea enne ning see andis vaid lisakinnituse, et sellele kollektsioonile peavad tooni andma helged puudritoonid ja kuldset vilja meenutavad beežid, mis lõpuks kandusid detailidena nii kleitide vöödesse, pehmetesse siididesse kui ka päris viljapeade tikandina ühe seeliku alaossa. Nagu alati, on lisainspiratsiooniks ka Marimo varasemad kollektsioonid ning klientide vastukaja nii nende lõigetele kui detailidele,» sõnas Soobard.

Kollektsiooni läbivateks värvideks on valge ning erinevad helged puudritoonid, sekka ka veidi kirkamat roosat ning musta. Tähtsateks elementideks on ka erinevates variatsioonides täpid, mis lisavad kollektsioonile mängulisust. Kollektsiooni luues oli eesmärgiks, et igaüks leiaks oma lemmiku nii igapäevaseks kontoritööks kui ka mõneks suviseks tähtsündmuseks.

Sarnaselt eelmise sügistalve kollektsioonile teeb Marimo ka sel hooajal kollektsiooni tutvustamiseks ühe suure esitluse asemel mitu pisemat ja personaalsemat kokkusaamist, kus igaühel on võimalik uut kollektsiooni proovida, küsida disainerilt nõuandeid-soovitusi ning uurida, kuidas täpselt uus kollektsioon sündis. Moehuvilised saavad MARIMO kollektsiooniesitlustele registreeruda kontakteerudes aadressil mariliis@marimofashion.com. Lisaks ootab uus kollektsioon kõiki MARIMO esindusbutiigis Marimo Boutique (Müürivahe 17).

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles