Kuulsuste treeneri parim nõuanne kaalulangetuseks

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Vida Press

Autumn Calabrese on paljude kuulsuste eratreener. Tema toitumis- ja treeningkavad on internetis väga populaarsed ning paljud tahaksid omalegi niivõrd trimmis ja ilusat keha kui temal.

Calabrese teab hästi, milles peitub kauni keha saladus, ent tema parim nõuanne kaalulangetuseks on üsna üllatav. Ta ei soovita karme paaste, süsivesikute vältimist või muid nippe. Tema soovitus on lihtne: jooge vett. «Ka toidukoguste kontrollimine on oluline, aga see on uskumatu, kui paljud ameeriklased kannatavad vedelikupuudust ja see tekitab palju probleeme,» sõnas ta Business Insiderile antud intervjuus.

«Keha ei oska eristada nälja- ja janutunnet,» selgitas Calabrese. «Keha võib vajada vedelikku, aga inimene arvab, et tal on hoopis nälg ja ta sööb midagi, kuigi tegelikult peaks ta jooma klaasi vett.»

Hea uudis on see, et vett ei pea jooma sugugi kaheksa klaasitäit päevas ja veele võib lisada marju, sidrunit, piparmünti, värsket kurki või muid lisandeid, mis muudavad vee sinu jaoks meeldivamaks joogiks (ent proovi vältida suhkru lisamist).

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles