Naine testis kulmugeeli ja tulemused olid uskumatud

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pilt on illustreeriv.
Pilt on illustreeriv. Foto: SCANPIX

On mitmeid mooduseid, kuidas oma kulmude eest hoolt kanda, et need näeksid kaunimad välja. On ka palju erinevaid võimalusi, kuidas kulmusid kiiremini kasvama panna. Üks naine proovis kulmugeeli ja tulemused võtavad sõnatuks.

Imguri kasutaja Zeldef jagas teistega samm-sammult tehtud ülevaadet sellest, milline oli tema kogemus ühe Korea ettevõtte kulmugeeliga. Enne geeli kasutamist olid naise kulmud sisuliselt olematud: karvu oli väga vähe ja olemasolevad karvad olid üsna heledad.

Ta kandis pintsli abil geeli oma kulmudele ja nägi välja, nagu oleks rohke värviga endale kulmud joonistanud. Kasutusõpetuse järgi pidi ta selle geeli peale jätma minimaalselt kaheks tunniks, kuid parema tulemuse saab, kui jätta geel peale terveks ööks. Hommikul «kooris» ta geeli maha ega suutnud oma silmi uskuda.

Tema kulmud nägid väga loomulikud ja ilusad välja. Naine tunnistab, et pelgas, et geel võib tema üksikud kulmukarvad välja tõmmata, kuid õnneks seda ei juhtunud. Geel tuli maha «puhtalt, kergelt ja valutult». 

Vaata pilte (vajuta foto all Nexti)!

View post on imgur.com
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles