Karm reaalsus: selle ema video peaks panema kõiki lapsevanemaid sügavalt järele mõtlema

Dagmar Lamp
, naine.postimees.ee toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Vida Press

Catherine St. Germaine oli tavaline üksikema, kes arvas, et on leidnud oma elu armastuse. Tema kõhedust tekitavat videot on aga kahe päeva jooksul vaadatud üle kahe miljoni korra ning seda hea põhjusega.

«Minu nimi on Catherine. Ma olen 34aastane ja elan Lovelandis, Colorados,» algab naise video. «Mu tütar Alyssa on peaaegu 17. Kaks aastat tagasi hakkasin ma käima mehega, keda ma olin tundnud 20 aastat. Aaron Tyrell Scott. Tal on kolm last: poiss ja kaks tüdrukut. Tema vanim tütar on vaid aasta noorem kui minu oma. Ta on USA mereväe veteran. Ta oli kolm aastat politseinik. Tema sõbrad jumaldasid teda, ta oli oma emaga lähedane. Ta armastas oma mootorratast. Ta töötas tublilt, ta oli väga intelligentne. Ta oli sarmikas ja romantiline. Ma arvasin, et ma olin lõpuks ometi leidnud oma õnneliku lõpu.»

«18. juunil 2014 me abiellusime ja ma olin nii õnnelik,» jätkab Catherine. «23. aprillil 2015 helistati mulle politseist. Eelmisel õhtul oli Aaron seksuaalselt rünnanud mu tütart. Ta oli vaid 15aastane. Ma viskasin Aaroni silmapilgselt välja ja meie lahutus jõustus 1. septembril 2015. Ta väitis, et on süütu, kuni DNA-tõendid näitasid vastupidist. Alles siis oli mees nõus end süüdi tunnistama, et võtta vastu kergem karistus. 20. jaanuaril 2016 mõisteti ta 90ks päevaks vangi ning tingimisi karistus seksuaalse rünnaku eest kaheksaks aastaks. PS! Kohus ei teavitanud tema laste emasid mehe süüdimõistmisest! «Ohtlik võõras» on naljanumber! Koletised näevad välja ja käituvad normaalselt. Nad on väga osavad, et peita oma tõelist loomust. Nad on inimesed, kelle hoolde me iga päev usaldame oma lapsed. Kõik üksikemad peaksid kontrollima riiklikku seksuaalründajate registrit.»

«Kõik vanemad peaksid endale selgeks tegema, kuidas pedofiilid endale ohvreid valivad ja neid ära kasutavad. Kõiki lapsi, kes ütlevad, et neid on rünnatud, tuleb uskuda! Ma tean, et see teema paneb inimesi end ebamugavalt tundma. Ma tean, et te tahate uskuda, et see ei saaks iialgi juhtuda teiega või teie lapsega, aga ... Vaikimine ja asjade saladuses hoidmine on võti, kuidas ründajad oma kuriteo tagajärgedest pääsevad. Üks viiest tüdrukust ja üks 20st poisist on seksuaalse ärakasutamise ohver.»

 

Many of you know what Hell the last year has been for my family. I ask that you share this short video. I believe we must not remain silent, and instead shine a light in this dark subject.

Posted by Catherine St. Germain on Friday, 8 April 2016
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles