Imetle Riia kõrgmoodi: Creame loob kantavat kunsti

Dagmar Lamp
, naine.postimees.ee toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Eelmisel reedel esitles elustiili- ja rõivabränd Creame Riia moenädalal oma prêt-à-porter moekollektsiooni, mis oli ühtlasi 24. Riga Fashion Weeki avaüritus. Creame'i on julgete värvide ning ebahariliku koreograafia tõttu nimetatud ka kantavaks kunstiks.

Creame sai alguse sootuks kruuside, telefonikatete, seinakunsti, padjapüüride jms kujundamisest, kus loojad kasutasid kunsti ning tõid selle igapäeva. Nüüd on nad laienenud ka moetööstusesse ning teevad koostööd paljude moeloojate ja kunstnikega üle terve maailma.

«Nüüd on võimalik enda stiili ja armastust kunsti vastu väljendada seda kandes, seda vaadates, sellest juues ja läbi selle selfit tehes,» kirjeldavad Creame'i loojad oma eesmärki.

Nende värske kollektsioon on värske, rõõmus, värvirikas ning mõeldud moodsale naisele, kes oskab nautida ektsentrilist ja multikultuurset kompotti.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles