«Paksuks lehmaks» sõimatud modell andis kritiseerijale võimsa vastulöögi (1)

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Iskra Lawrence.
Iskra Lawrence. Foto: XPOSURE

Iskra Lawrence on pluss-suuruses modell, kes hiljuti sattus Instagramis ühe tigeda kommentaatori küüsi. Naine ei hoidnud end aga tagasi ja astus julgelt kritiseerijale vastu.

Meessoost kommentaator, kes nimetas Lawrence'it «paksuks lehmaks», kritiseeris modelli selle eest, et naine propageerib ülekaalulisust. Mees viitas modellile ja leidis, et just selliste inimeste eeskujul söövad teisedki liiga palju krõpse, vahendab Elite Daily.

Lawrence, kes on ilmselgelt tüdinud kriitikast, otsustas mehele kavalalt vastu astuda. Ta postitas Instagrami foto, kus ta lamab põrandal ja tema ümber on palju erinevaid krõpsupakke. Tema näoilmest võib välja lugeda, et ta ei hooli sugugi kritiseerijate sõnavõttudest.

Modelli teine postitus, mis on suunatud samale kommentaatorile, on aegluubis tehtud video, kus naine on pesuväel ja sööb kartulikrõpse. Lühikese video lõpus näitab naine keskmist sõrme.

«See on kõigile, keda on kunagi kutsutud PAKSUKS... Minu sõnum on see, et keda huvitab, mida teised sinust arvavad. SINA oled ainuke, kes otsustab, mis sa väärt oled,» kirjutas Lawrence sotsiaalmeedias. 

A photo posted by iskra (@iamiskra) on

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles