Asjatundjad teavad: viis märki, et peaksid oma kallimaga abielluma

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Vahel on vaja mõnda märki, mis näitaks, et see inimene, kelle sa oled parajasti enda kõrvale valinud, on sinu jaoks õige või hoopis vale. Huff Post uuris ekspertidelt, milliseid märke tasuks usaldada ja millised märgid näitavad, et peaksid oma praeguse kallimaga abielluma.

1. Te suudate tülidest taastuda

See, kui te alalõpmata vaidlete ja tülitsete, pole sugugi hea märk. Ekspertide sõnul on positiivseks märgiks see, kui te suudate mõlemad pärast tülitsemist taastuda ja olete teineteise vajaduste suhtes rohkem avatud kui enne. «Kui su partner teab, kuidas olla avatud ja hetkes kohal, mitte ei sulgu endasse, siis on üsna hea võimalus, et teie suhe peab raskustele vastu,» sõnas nõustaja David Klow. Tema sõnul on väga hea omadus see, kui inimene suudab tüli käigus paluda mõttepausi, et hiljem kaine peaga asja edasi arutada.

2. Te oskate teineteist naerma ajada

Öeldakse, et naer on parim ravim. Tuleb välja, et kui suudad oma kallima naerma ajada, siis see mõjub teie suhtele väga hästi ja on kindlaks märgiks, et te võiksite abielluda. «Asi pole ainult lõbutsemises,» ütles psühholoog Roudabeh Rahbar. «Naermine on suhtes märgiks, et te suudate olla teineteisega haavatavad. Kui partner oskab enda üle nalja visata, siis see on suur pluss, sest see näitab, et ta on sinuga haavatav ja samas enesekindel.»

3. Teie suhet on (edukalt) proovile pandud

Iga värske, särav ja uus suhe võib tunduda edukana ning tekitada tunde, et võite kohe altari ette astuda. Võib lausa tekkida tunne, et tegemist on täiusliku suhtega. Ent isiklikud väljakutsed, südamevalu ja pettumus on need, mis näitavad, kui tugev see suhe tegelikult on. Kui olete raskuste kiuste kokku jäänud ja suudate endiselt positiivselt mõelda, siis see on heaks märgiks. Rhonda Richards-Smith soovitas lasta suhtel natuke areneda enne, kui hakkate olulisi samme astuma.

4. Tunnete end koos olles täiesti mugavalt

«Enese täiesti mugavalt tundmine tähendab seda, et sa tunned end turvaliselt ja austatult,» selgitas nõustaja Janelle Alex. Ta lisas, et kui me oleme suhtes selliste tunnetega, siis saame oma unelmaid järgida ja teame, et meile kallid inimesed on alati meie jaoks olemas. See kandub ka magamistuppa, kus te saate üheskoos uusi asju proovida ilma, et üks hakkaks teist kritiseerima.

5. Teil on sarnased eesmärgid

Ekspertide sõnul ei tasuks abielluda inimesega, kes tahab elus hoopis teistsuguseid asju kui sina. Aga kui teie eesmärgid on sarnased, siis võiksite abiellumisele mõelda küll. «Kaks inimest võivad olla suhtes ilma, et neil oleks sarnane nägemus tulevikust, ent abielu on hoopis midagi muud,» ütles hüpnoterapeut Colin Christopher. «Kas su partner tahab lapsi saada? Kui jah, siis mitut? Kas ta oskab rahaga ümber käia? Kas sina oled valmis rahulikuks eluks, ent tema tahab endiselt väljas pidutseda? Kui teil on sarnased eesmärgid, siis on tõenäolisem, et teie abielu on edukas.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles