Üle 80 kilo kaotanud noor naine: ma pole kunagi varem nii õnnelik olnud

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Amber Rose.
Amber Rose. Foto: /Caters News Agency

24-aastane Amber Rose oli niivõrd kogukas, et pidi lennukiga lendamiseks ostma kaks istekohta. Tänaseks on naine alla võtnud üle 80 kilogrammi ja tal on unelmate bikiinikeha. Kuidas ta seda tegi?

Amber Rose'i elu üks piinlikumaid hetki oli siis, kui talle teatati, et ta peab puhkusereisile sõitmiseks ostma lennukis kaks kohta. Naine kaalus sel ajal 158 kilogrammi ja poleks ühele istmele mugavalt ära mahtunud. Ent otsustavaks hetkeks sai tema jaoks see, kui üks võõras arvas, et naine on lapseootel. See ajendas teda kiirtoidust loobuma ja ta hakkas trenni tegema, kirjutab Daily Mail.

Rose liitus kaalujälgijatega ja hakkas regulaarselt trennis käima. Nüüd kaalub ta 76 kilogrammi ja ta ei jaksa ära oodata suve, et saaks oma uue kehaga rannas uhkustada. Rose meenutas, et kahe lennukipileti ostmine muutus tema jaoks kulukaks, peale selle vajas ta alati ka pikemat turvavööd, et see ulatuks üle tema kõhu. «See tekitas ebamugavust, aga ma ei kujutanud ette, kuidas ma saaksin end muuta,» sõnas ta. 

Foto, mis pani naist mõistma, kui suur ta tegelikult oli (Caters News Agency).
Foto, mis pani naist mõistma, kui suur ta tegelikult oli (Caters News Agency). Foto: /Caters News Agency

Ta hakkas lausa puhkusereise pelgama, sest teadis juba ette, milline piinlik moment teda ootab. «Tajusin, et kõik vahivad mind ja kui ma jõudsin oma imekaunisse sihtkohta, pidin oma keha varjama, sest ma tundsin häbi.»

Noor naine tunnistas, et tegelikult ta ei teadvustanud endale, kui suur ta oli. «Ükskord postitas sõbranna minust ühe foto sotsiaalmeediasse ja ma ei suutnud uskuda, et see olen mina. Ma teadsin, et olen suur, aga fotol olev naine oli hiiglaslik,» lausus Rose. Pärast seda võttis ta kiirelt kuus kilo alla, aga kui üks võõras arvas, et naine on lapseootel ja seetõttu nii kogukas, siis mõistis Rose, et peab midagi ette võtma. 

Ta asendas kiirtoidu madala kalorisisaldusega ja tervislike roogadega ja tegi esialgu kergeid treeninguid. «Nüüd ma olen trennisõltlane, mulle tohutult meeldib trenni teha. Ma olen enesekindlam kui eales varem ega jõua ära oodata, et saaksin juba bikiine kanda,» rõõmustas Rose. 

Kuna naine kaotas üle poole oma kehakaalust, jäi tema kõhul olev nahk inetult ripnema. Ta pani raha kõrvale ja eelmise aasta novembris õnnestus tal käi operatsioonil, mille käigus eemaldati üleliigne nahk. Operatsiooni eest tuli välja käia 8000 naela (üle 10 000 euro). 

Kõht enne (Caters News Agency)
Kõht enne (Caters News Agency) Foto: /Caters News Agency

Noor naine sõnas, et enam ta ei tunne, et paistaks rahvamassi seast välja valedel põhjustel. «Kui ma kaalusin üle 150 kilogrammi, siis ma ei uskunud, et suudaksin nii palju alla võtta. See pole lihtne teekond, kui oled nii pikalt ebatervislikult toitunud. Halbadest harjumustest on ju raske loobuda,» nentis ta ja lisas, et ta pole kunagi varem nii õnnelik olnud. 

Amber Rose'i menüü enne:

  • Hommik: saiakesed ja peekonirull;
  • Snäkk: pool pakki küpsiseid;
  • Lõuna: juustuvõileib ja krõpsud;
  • Snäkk: kommid;
  • Õhtu: Hiina kiirtoit;
  • Magustoit: juustukook.

Amber Rose'i menüü nüüd:

  • Hommik: puder või jogurt;
  • Lõuna: tuunikala- või kanasalat;
  • Snäkk: kaalujälgijate müslibatoon;
  • Õhtu: lõhe või kana maguskartuli ja juurviljadega;
  • Magustoit: tarretis või kaalujälgijate müslibatoon. 
(Caters News Agency)
(Caters News Agency) Foto: /Caters News Agency
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles