Galerii: riietu sel kevadel nagu Sienna Miller – kollektsioon juba homsest Eesti kauplustes!

Dagmar Lamp
, naine.postimees.ee toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Näitlejanna ja stiiliikoon Sienna Miller on reklaamnäoks 2016. aasta Lindexi kevadkampaaniale Sienna Hearts Lindex, mis esitleb 70ndate glamuurse stiiliga flirtivaid luksuslikke argirõivaid. Põnevad riided jõuavad juba homme kauplustesse!

Kollektsioon on rajatud šikilt boheemlikule stiilile, mis langeb ideaalselt kokku Sienna Milleri enda stiiliga. Selle põhielemendid on hõljuvast kangast õhuline ja avaralõikeline pluus, maksikleit ja laieneva lõikega teksapüksid.

«Valge pluusi õrn kangas meeldib mulle väga. Kujutan ette, et ma kannan seda pluusi terve suve,» ütleb Sienna kollektsiooni kohta. «Laienevad teksad on fantastilised, need on mugavad ja istuvad suurepäraselt! Need on mõlemad tõelised klassikud – mitmekülgsed ja hästi tehtud.»

Sienna Miller pole kuulus üksnes oma stiili poolest, vaid ta esindab Lindexi väärtusi oma elu kõigis tahkudes. Sienna lausa kiirgab positiivset energiat, tal on hea huumorimeel ja filantroopiline ellusuhtumine, osaledes innukalt heategevas töös. Ta on ka ema ja seetõttu sobib ideaalselt Lindexi kaubamärgi esindajaks.

«See kaubamärk tundub rõõmsameelne ja tõstab naiselikkust julgelt esile. See on sensuaalne ega jäta liiga tõsist muljet. Mulle tundub, et nendel võtetel on hästi õnnestunud edasi anda kaubamärgi meeleolu ja seda kollektsiooni. Meil oli siin väga tore ja saime palju naerda! Minu arvates see ongi Lindexi juures põhiline,» muljetab Sienna kampaania kohta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles