Galerii: tuntud Eesti naised valisid kodumaiste moedisainerite loomingust oma lemmikud

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Eesti moedisaini showroom ZERO° tõi kevade tuppa koos nelja Eesti moedisaini armastava naisega. Uue hooaja puhul valisid Heidy, Liisi, Grete ja Maiken showroom'is esindatud kollektsioonidest välja oma lemmikud disainerid ning panid kokku endale sobiva rõivakomplekti.

Riigikogu liige ja DJ Heidy Purga hindab emana eelkõige lihtsust ning mugavust. Tema riidekapist leiab peamiselt kvaliteetsetest materjalidest praktilisi rõivaid ja kindlasti ka mõne stiilse seljakoti. ZERO° showroom’i rõivadisaineritest osutus Heidy lemmikuks talle juba eelnevalt tuttav bränd KOKOMO Collection ning ehetest jäi silma Mya Mooni uus kollektsioon GEO.

Foto: ZERO°

DJ-na tegutsev ning igapäevaselt Universal Musicus töötav Liisi Voolaid armastab klassikaliste lõigetega mugavaid rõivaid ning sellest tulenevalt on tema garderoobi üheks staariks skandinaavialiku hõnguga bränd KÄT. Hinnates kõrgelt ökoloogilisi materjale, valis Liisi showroom’is välja brändi Whitetail ökolinast kevadise aasiapärase kleidi ning sobitas komplektile juurde Lisa Kroeber Jewellery kõrvarõngad.

Foto: ZERO°

Laval üdini naiselikke rõivaid kandev, kuid igapäevaselt pigem boheemlasliku stiiliga laulja Grete Paia pani ZERO° disainerite valikust kokku lausa kaks komplekti. Pisut tüdrukuliku look’i keskmeks on LÄHEBi baleriinidega pluus ja õrnroosa seelik, mis moodustasid armsa harmoonilise koosluse. Jõulisema komplekti valis Grete välja Whitetaili loomingust, lisades vürtsi SALT Accessoriesi vildist kikilipsuga.

Foto: ZERO°

Kuigi näitleja Maiken Schmidti riietus on igapäevaselt pigem tagasihoidlik, naudib ta laval silmapaistvate rõivaste kandmist. ZERO° showroom'ist valis Maiken välja rõivad, mis on tema igapäeva stiiliga kõige sobivamad. Maikenile jäi silma bränd Whitetail, kelle alpaka villast kleit on ideaalne kodus mõnulemiseks, kuid samas sobib selga panna ka teatrisse või restorani. Oma stiilist lähtuvalt lisas Maiken komplektile Seco tagasihoidlikud hõbesõrmused ja Lisa Kroeber Jewellery eebenipuust kõrvarõngad.

Foto: ZERO°

Eesti moedisaini showroom’i ZERO° tegemistel saab silma peal hoida Facebooki kaudu.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles