Moodsa paari 25 edumärki

Dagmar Lamp
, naine.postimees.ee toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Phovoir / Scanpix

Kas te olete paarina edukas? Vaata, kui palju neist väidetest teie kohta täppi läheb!

  1. Te olete mõlemad majanduslikult iseseisvad. Te olete maksnud ära oma õppelaenud, võlad emadele-isadele ning ainus, mis teid veel koormab, on eluasemelaen, kirjutab Female First.
  2. Te olete enamiku ajast õnnelikud. On muidugi aegu, mil te vaidlete või heitlete eluraskustega, aga enamiku ajast olete koos õnnelikud.
  3. Teie sõbrad usaldavad teid. Nad teavad, et võivad igal ajal tulla teie juurde nõu ja abi paluma.
  4. Te olete organiseeritud ja efektiivsed. Te peate eelarvet, te käite teatud päeval nädalaks toitu ette ostmas, teil on korras kodu ning suudate võtta vastu otsuseid vabade õhtute ja puhkuste asjus.
  5. Te olete pühendunud. Teil on ühine elamine, te olete abielus, teil on lapsed. Te teate, et panustate üheskoos ühisesse ellu.
  6. Te olete mõlemad heas vormis. Te sööte tervislikult ning liigute piisavalt, sest te tahate, et mõlemad elaksite mõnusalt vanaduseni.
  7. Te ajate teineteist naerma. Te mõlemad teate, et koos naermine on väga oluline ning pole seda unustanud.
  8. Te loete palju. Mõnel õhtul vaatate koos filmi, kuid tasakaaluks on teil õhtuid, mille veedate voodis koos lugedes.
  9. Te mõlemad olete karjääri teinud. Teil on mõlemal vastutusrikas töö, te olete mõlemad kõvasti vaeva näinud, et jõuda sinna, kus te olete.
  10. Te ei tekita suhtes asjatult draamasid. Möödas on päevad, kui kodus pärast pisitüli «pilt oli, heli mitte». Kui teil on probleem, tegelete sellega esimesel võimalusel.
  11. Te suudate koos kodumajandusprojekte ette võtta. Vahepeal ehk vaidlete te selle üle, mis värvi vaiba peaks pärast esikuremonti ostma, kuid üldiselt saate hästi hakkama.
  12. Te olete reisinud. Te olete koos palju reisinud, sest te teate, et kui mängus on juba lapsed, on see märksa keerukam ettevõtmine.
  13. Te laenate teineteisele raha. Kui ühel jääb natuke puudu, ei tee teine sellest numbrit, sest tegelikult on ju kõik teil ühine.
  14. Te pigem veedate aega koos kui oma sõpradega. Muidugi naudite sõpradega koosveedetud aega, aga ootate alati hetke, mil saate koos koju naasta.
  15. Teil on ideaalne kodu. Te olete palju vaeva näinud ja raha kulutanud, et see lõpuks oleks täiuslik koht, kus oma elu veeta.
  16. Te oskate süüa teha. Te enam ei viska mikrokasse valmistoitu, sest te naudite koos kokkamist.
  17. Te ütlete teineteisele komplimente. Te olete aastaid koos olnud, kuid te senini peate mõlemad teist atraktiivseks ning ei häbene seda välja öelda.
  18. Teil on suurepärane seksuaalelu. Teid enam ei huvita, kuidas on teie seks võrreldes teiste inimestega. Oluline on, et te mõlemad naudite seda.
  19. Te käite koos puhkamas. Te töötate terve aasta, et võtta puhkus ja koos korralikult seda nautida.
  20. Te võite vanematega õhtustamas käies ise maksta. Nemad ju toetasid teid suure osa teie elust, nii et on hea tunne, et saate samaga tasuda.
  21. Te korraldate suurepäraseid õhtusöögipidusid. Te tunnete end oma kodus mugavalt ning oskate piisavalt hästi süüa teha.
  22. Te eelistate kvaliteeti kvantiteedile. Kõik ei pea olema bränditoode, aga teil on välja kujunenud oma lemmiktooted, mida te alati kallimana eelistate.
  23. Te käite regulaarselt väljas õhtusöögil. Kokkamine on tore, kuid kord nädalas võiks käia väljas ning nautida deiti köögist eemal.
  24. Te mõlemad sõidate turvaliselt. Eks nooruses võisite te mõlemad natuke hooletud olla, kui alles oma esimese auto saite, kuid nüüd te mõistate, et teil on kaassõitjaks inimene, keda te armastate maailmas üle kõige ning tema turvalisuse ohtuseadmine pole rumalusi autoroolis väärt.
  25. Inimesed uurivad teilt, kust te oma mööbli soetasite. Te olete mööbli jaoks pikalt kogunud ning valinud selle välja suure hoolega, nii et tunnete uhkust, kui inimesed uurivad, kust te ühe või teise tüki muretsesite.
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles