Suurepärase partneri viis tähtsat omadust

Dagmar Lamp
, naine.postimees.ee toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Phovoir / Scanpix

Moodsad suhted on sageli keerukad. Ühiskond avaldab meile suurt survet, et meie lähisuhted ei oleks mitte lihtsalt piisavalt head, vaid ka sellised, mida saab kategoriseerida hingesuguluseks.

Kuidas ära tunda, et oled leidnud inimese, kellega koos olemisse tasub panustada? Higher Perspective annab nõu.

  1. Ta oskab sind maha rahustada. Aeg-ajalt on meist igaüks väga emotsionaalne. Kui sinu partner tunneb ära, mil oled näiteks depressioonis või ärevuses ning oskab sinu vajadustele tähelepanu pöörata, on ta väärt mitte minnalaskmist. Mõnikord tuleb tasakaal suhtesse aga liiga suure hinnaga. Sinu vajadus, enesekindlus, enesearmastus ja vabadusetunne peaksid alati säilima.
  2. Ta jagab su huumorimeelt. Leida inimest, kes jagaks sinuga täpselt sama huumorimeelt, ei ole lihtne. On omaette väärtus inimeses, kes mitte ainult ei mõista sind, vaid ka suudab ise panustada.
  3. Te jagate hobisid ja huve. Oskus koos lõõgastuda ja samadest asjadest vaimustuda aitab ehitada tugevamat suhet.
  4. Ta austab sind. Respekt on iga suhte alustala. Austusega kaasneb turvatunne.
  5. Ta ei lase sul kõiksuguse jamaga tegeleda. Muidugi on partneri ülesanne sinu toetamine, aga väga oluline on ka oskus välja öelda, kui sa oled rajalt eksinud. Seejuures on oluline, et ka sina oskaks konstruktiivset kriitikat vastu võtta.
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles