Kohutava kohtinguloo paljastanud naine väidab, et tema austajate hulk on hüppeliselt kasvanud

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Torontos elav naine nimega Makela jagas mõni aeg tagasi Twitteris üht lugu, mis temaga kohtingul juhtus. Nimelt läks ta kaaslase kodus tualetti, kuid tualetipott oli umbes ja ta oli sunnitud kakajunni paberisse mässima ning oma käekotti peitma. 

Ta kirjeldas seda õhtut üsna detailselt oma Twitteri lehel ja see lugu kogus internetis meeletult tähelepanu. Nüüd on aga naisega uuesti ühendust võetud, et uurida, kuidas selle loo paljastamine on tema armuelule mõjunud.

TMZ andmetel on naisel praegu palju rohkem austajaid kui enne. Naine ütles, et temaga on ühendust võtnud väga suur hulk mehi, kes tunnevad tema vastu huvi ja mõned neist isegi soovivad, et naine kordaks seda, mis juhtus temaga sel unustamatul kohtingul. 

Makela tunnistas oma Twitteri lehel, et ta on kõvasti vaeva näinud, et olla seksikas ja kuum naine, kuid nüüd on «üks tibatilluke kakajutt» teinud temast «kakatüdruku». 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles