Marin seksivigastustest: õnnestunud vahekorra üle peaks lausa rõõmustama!

, kolumnist
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Phovoir / Scanpix

Paar päeva tagasi õhtul koju jalutades sain juhuslikult kunagise naabrinaisega kokku. Millegipärast hakkas ta järsku naerma ja meenutas meie esmakohtumist. Juhtumisi oli siis minul kerge sinikas silma all ja tema liipas ühte jalga. Tol korral puterdasime mõlemad mingi väljamõeldud põhjuse, mis juhtunud on, hiljem headeks sõpradeks saades selgus, et meil oli mõlemal hoopiski seksitrauma.

Sõbrannadega ettevaatlikult sama teemat puudutades selgus, et pea kõigil on tagasi vaadates naljakaid seiku juhtunud, mõni valusam kui teine ning neid kuulates-lugedes ma ei tundnudki ennast enam harukordselt kohmaka käpardina. Mistravaibal marraskile hõõrutud põlved ja partneri habemest tulitavad põsed on lausa klassika. Sperma silmas on ka seksivigastus, tõsisemat sorti ja väga ebamugav, kusjuures. Mis vaheseiku veel juhtunud on?

Ära roni sinna, kuhu asja ei ole. Pooled seksitraumad olid muidugi seoses kuskilt alla kukkumistega, vales kohas libastumistega või mõne konstruktsiooni lagunemisega. Sõbranna jagas oma tuttava juhtumit, kus paarikesele poisi vanemate teise korruse rõdu nii ahvatlevana tundus, et tuli see ära katsetada. Paraku polnud rõdupiire piisavalt tugev, selle najal asjatades käsipuu murdus ning paarike prantsatas alla. Neiu pääses põrutuste ja sinikatega, noormees murdis lisaks jalaluu.

Spontaanne seks on tore, ka veidi ebatavalisemad kohad on väga värskendavad. Ühel kaunil õhtupoolikul kallima auto kapotil selili lamades tundsin, kui eriliselt magus elu on. Sinine taevas, imeline soe augustikuu, hea olla, leebe tuuleke – nagu paradiisis. Aga püsti tõusma hakates avastasin, et seesama malbe briis oli mu juukseid niivõrd palju sasinud, et need olid kuidagi kojameeste vahele ja külge takerdunud. Õnneks oli aega ja närvi neid sealt lahti nokitseda, ei pidanud rebima ega lõikama.

Kui juba hakkab viltu minema… Hambast killu kaotamine on juba piisavalt kehv õnnetus. Veel halvem oli sõbranna kirjeldus oraalseksist, kus ta terava hambanurgaga suutis mehe peenise katki teha. Kohe seda ei märgatudki, pärast avastati alles verejäljed. Igal pool, nagu stseen õudusfilmist. 

Või kui panna maal saun kütte, mis ajab sisse. Lisaks avastus, et pakasega on vesi torudes ära hangunud. Ja kui siis lisaks eelnevatel äpardustele jäiselt külmal laval lohutusseksi tehes puus paigast ära läheb, on tuju mõneks ajaks hapu. Lesi seal poolistuvas asendis nagu mingi loll ja mõtle kas, mis ja kuidas edasi saab. Siis mäletasin ikka kaua-kaua, miks puhtalt mugavuse mõttes ikkagi vana head voodit eelistan.

Need ettearvamatud lemmikloomad. Kunagine peigmees piidles mu kassi alati äärmise ettevaatusega, sest tal oli tudengipõlves olnud sarnast triibikut omav pruut. Ja see kiisu oli keset akti mehele küüntega selga karanud ja sügavaid veriseid jutte jättes mööda selga alla libisenud. Kogu meie suhtlemise aja lõpuni ei suutnudki ma talle selgeks teha, et minu karvaste varvastega kassipõngerjas selliste kommetega pole. Ka praegune kallim ei väsi kassi hellalt sülle võtmast ja magamistoast välja tõstmas. Lihtsalt, et kindel olla.

Sõbrannal ja tema kaaslasel oli aga kokkuvõttes õnneliku lõpuga õnnetus, kui nende põõsaste vahel peale tulnud kirehoole sattus peale naabri aiast lahtipääsenud hundikoer, mehe kannikas sai hiljem erakorralise meditsiini osakonnas paar õmblust. Ehmatus oli suur, tohutult suurem kui algselt mahamurdev kirg.

Kahtlase väärtusega seksinipid. Voodisse värskeid elamusi tuues soovitan tungivalt ratsionaalse talupojamõistusega läbi mõelda, kuidas see konkreetne uus trikk partnerile tunduda võiks. Mul tulevad siiani külmavärinad, kui meenutan agarat partnerit, kes oli kuskilt lugenud, kuidas naistele meeldib oraalseksi ajal kerge näksamine. Hella näksamise asemel ta konkreetselt pures mind ja sel korral oli vooditrauma lausa kahepoolne, lõin teda selle peale automaatselt jalaga näkku. Ropult valus! Sõbrannal läks veel kehvemini, tema sai nii oskamatust oraalseksist verevalumi.

Leitsakust virvendavas rannametsas on muidugi väga meeleolukas ja romantiline teineteisele anduda. Aga püüdke enne see maalapike kiire pilguga üle vaadata, kuhu maanduma hakkate, ründavad sipelgad suudavad tublisti ebamugavusi tekitada.

Tegijal juhtub. Kui sõbranna rääkis pikaajalisest tõrkest oraalseksi vastu, kuna kurkuläinud karv tekitas pikemaks ajaks okserefleksi, tundsime talle kõik vaikimisi kaasa. Ja olime rõõmsad, et endal sellist ebamugavust pole juhtunud.

Ise olen kallimaga hotellis läbi voodi kukkunud, tänu millele jäi mul keel korralikult hammaste vahele. Õnneks ainult keel, eks. Ja lähemal uurimisel selgus, et me ei olnud mitte esimesed, kel seda parandada tarvis. Madratseid oli toestatud juba eelnevalt euroaluste ja tellistega. Kusjuures tegu ei olnud odavamapoolse motelliga kuskil pisikeses asulas.

Tagasi tulles minu ja naabrinaise tutvumise juurde, oli mulle eelneval päeval seksi ajal diivani seljatoelt telekapult näkku kukkunud ja õrnanahaline nagu olen, polnud kergeks sinikaks rohkem vajagi. Tema oli libastunud abikaasaga duši all hullates ja korralikult säärelihast rebestanud. Piisavalt tõsiselt, et järgmine päev tööle mitte minna.

Eelnevat nimekirja vaadates tundub, et peaks õnnestunud ja kordaläinud vahekordade üle lausa rõõmustama. Turvalist ja ohutut seksi!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles