TFW: OTSE MOELAVALT! Liina Steini moe-show ja kommentaarid

Kristina Herodes
, moetoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Liina Stein tõi Tallinn Fashion Weeki esimese päeva finaalis lavale massiivse peokleitide kollektsiooni, mis sädeles kõigis vikerkaarevärvides. Lõpuakordi uhkele etteastele andis pruutkeitide defilee, kus võis näha nii ahvatlevalt poolpaljast pitsbodys pruuti kui sajameetrises tüllseelikus tänapäeva printsessi.

Foto: Erlend Štaub

Niivõrd luksuslik ja töömahukas glamuurikollektsioon, lisaks arvukas pruutkleitide osa on tihti jõukohane vaid piiramatut eelarvet ja sajapealist meistrite armeed nautivatele Haute Couture moemajadele. Liina Stein aga näitas, et kui moega ennastunustava kire ja armastusega tegeleda, on seda täiesti võimaliks teostada ka siinsamas Eestis. «Laval saab näha väga palju värve,» lubas disainer. «Ma armastan lendlevaid kangaid, tülli ja pärlipitsi. Tööd on tõesti väga palju tehtud.»

Foto: Erlend Štaub

Liina Steini moekollektsioonis voogas lavale tõeline küllus - nii värvis, materjalis kui luksuslikes pitsides-kaunistustes. Õhtukleite täiendasid ka lühemad kokteilikleidid, pükskostüümid ja pidulikud jakid. Kõige õnnestunumate meistriteoste seas tõusid esile tiivulised kleidid, kus lendlev materjal ja uljalt pikad lõhikud andsid kokku ehedalt Oscari-gala punase vaiba väärilise tulemuse.

võis näha nii ahvatlevalt poolpaljast pitsbodys pruuti kui sajameetrises tüllseelikus tänapäeva printsessi.
Foto: Erlend Štaub
Foto: Erlend Štaub
Foto: Erlend Štaub

Õrn-romantiline pitsbodys pruut mõjus laval paraja julgustükina, mis pikast vaatemängust väsima hakkavad pilgud sekundi pealt taas teravaks tõmbas.

Disainer Liina Stein ise astus oma helge pruutkleidimere ja erksate toonide keskele glamuurse musta luigena.

Foto: Erlend Štaub

Tallinn Fashion Week 2016 kevad keeb ka reedel, 25.03

18.00 Katrin Aasmaa, Perit Muuga, 19.30 Raivo Holm 21.00 Embassy of Fashion

FOTOD: ERLEND ŠTAUB / TALLINN FASHION WEEK

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles