Kümme märki, et te olete lodev paar

Dagmar Lamp
, naine.postimees.ee toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: PantherMedia / Scanpix

On sul mõnikord tunne, et leiate üheskoos mängleva kergusega vabandusi, miks mitte üht või teist asja ette võtta? Ettevaatust, ehk olete te paarina laisaks jäänud!

Female First pani kirja kümme märki, mis näitavad, et te olete paarina lodevad. Kui te ennast siit ära tunnete, oleks aeg ehk jooksutossud kapipõhjast välja otsida!

  1. Teie sõbrad pakuvad, et ühiselt kokku saades võiks ette võtta aktiivse tegevuse. Teie aga kirtsutate nina, sest parema meelega käiksite söömas ja kinos või siis üldse ostaks toitu kaasa ning vaataks kodus filmi. Te hakkate omavahel isegi arutama, et ehk on teil uusi paarisõpru vaja, kellega aega veeta.
  2. Sa püüad midagi rasket tõsta, aga ei jõua. Su partner tuleb appi – ja tema ka ei jõua.
  3. Te arutate omavahel tegevusi, mida võiks ette võtta. Aga alati leiate te vabandusi, miks mitte end liigutada. «Jooksmine rikub liigeseid.» «Ujuma minnes on uppumise oht.» «Väljas on jalutamiseks liiga külm.»
  4. Te olete treppidest käies hingetud. Suurim hirm: sa unustasid midagi maha ja oled juba maja ette jõudnud, mis tähendab, et sa pead uuesti trepist käima. Sa püüad anda partnerile altkäemaksu, et ta läheks sinu eest. Ta ei lähe.
  5. Te eelistate alati lifti või eskalaatorit. Te lihtsalt olete mõlemad suured tehnoloogiafännid!
  6. Te tegelete spordiga ainult puhkuse ajal. Olgu selleks siis paadisõit või suplus meres, te olete käpad! Ning mõistate õige pea, et suvel ei ole te erandkorras paremas vormis ...
  7. Seks on spordi eest. Higi, nii palju higi! Järgmisel päeval valutavad kõik lihased ning sa pead valetama selle kohta, kust su vigastused pärit on. «Jah, ma veetsin eile tunnikese jõusaalis (mitte viis minutit voodis).»
  8. Kinos eelistate te keskmisi ridasid. Nojah, üles ronides oleks ekraanile parem vaade, aga see tundub nagu liiga palju tööd.
  9. Te ei palu üksteiselt hiliseid küüte. Palju lihtsam on anda partnerile takso jaoks raha, kui et ta end voodist püsti ajaks, riidesse paneks ning autoni liiguks.
  10. Teil käib vaikne kes-viib-prügi-välja sõda. Te püüate vastu panna nii kaua kui võimalik, et teine esimesena alla annaks ning prügi välja viiks.
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles