Kümme asja, mida võiks kahekümneselt paarisuhtes teha

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Kui plaanite lapsi saada, kodu soetada ja kõrge eani koos olla, siis kahekümneselt võiks luua esimesi ühiseid mälestusi ja teha asju, mida vanemas eas enam teha ei saa.

Female First tõi välja kümme asja, mida võiks kahekümneselt paarisuhtes olles teha.

  • Säästke raha

Kui te praegu raha ei säästa, siis kolmekümneselt te kahetsete seda. Pange iga kuus kasvõi väike rahasumma kõrvale, võtke seda kui investeeringut oma tulevikku.

  • Makske võlad ära

Kui teil on näiteks õppelaenud, siis töötage selle nimel, et need tagasi maksta. Makske tagasi ka krediitkaardivõlad.

  • Leidke oma unelmate töökohad

Seni, kuni teil pole veel lapsi, pühenduge oma karjääridele. Töö pakub ainult siis täielikku rahuldust, kui te teete seda, mis teile tõesti väga meeldib. Noorus on parim aeg selleks, et proovida erinevaid ameteid ja leida see, mis sulle kõige rohkem meeldib.

  • Elage koos

Kui teil pole nii palju raha, et ühine korter osta, üürige korterit. Koos elades saate tõeliselt teada, kas te sobite kokku või mitte. Pole ju mõtet võtta pangalaenu, et kodu osta ja alles siis avastada, et te ei tahagi koos olla.

  • Seksige

Pärast laste saamist ei ole teil enam teineteise jaoks nii palju aega ja see tähendab ka seda, et teie voodielu pole nii aktiivne kui varem. Kasutage noorust ära ja seksige nii palju, kui soovite.

  • Veetke koos aega

Mida vanemaks te saate, seda rohkem on teil mõlemal kohustusi ja vähem aega koos olemiseks. Seetõttu oleks hea nooruses võimalikult palju koos olla ja teha asju, mis loovad teile ühiseid mälestusi.

  • Reisige

Vanemas eas võite kahetseda seda, et te nooruses maailma ei avastanud. Isegi, kui teil pole palju raha, püüdke mingi eelarve paika panna ja vaadake, kui kaugele saate selle raha eest minna.

  • Veetke aega teineteise peredega

Ilmselt olete mõelnud sellele, kas teil on ühine tulevik või mitte. Kui te kavatsete pikka aega koos olla, siis oleks mõistlik luua head suhted ka teineteise peredega.

  • Minge kodust välja

Ärge veetke igat õhtut kodus teleri ees. Minge kodust välja, käige kinos, jalutage, külastage muuseume, käige teatris, mängige piljardit, minge ujuma, käige söömas. Tehke midagi lõbusat, mis teile mõlemale meeldib.

  • Leidke ühine hobi

Selleks, et koos rohkem kvaliteetaega veeta, leidke ühine hobi. Minge näiteks toidutegemise kursusele, sõitke koos ratastega, mängige tennist. Kui partneril on juba lemmikhobi, palu tal seda sullegi õpetada. Kindlasti tahaks ta oma meelitegevusi kalli inimesega jagada. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles