Naise soovitus: mehed võiks armastust sagedamini avaldada

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Erakogu

Ilubränd DeSheli rõhutab naistepäevakuul iga naise erilisust. Naine igatseb tähelepanu, hoolt ja armastust, mistõttu antakse naistele kampaania «Sellepärast, et iga naine on eriline!» raames võimalus rääkida just nendest asjadest, mis neid tegelikult õnnelikuks teevad.

39-aastane Kristiina peab siin elus kõige tähtsamaks oma perekonda, sõpru ja häid tuttavaid. Kingitused, mida ta meenutab hea tundega, on kas laste kaardid, kallistused või mehe kingitud roosiõis, aga ka lihtsad tähelepanuavaldused. 

«Väga lahe on, kui ärkan üles ja mõtlen, et oh jumal, ma pean hakkama saapaid viksima, et tööle minna ja vaatan siis, et keegi on nad nii puhtaks ja läikivaks teinud. See läheb nii korda mulle, see on tõeline hoolimine,» vaimustub naine. 

Üllatusmomentidest räägib ta järgneva loo, kus üllataja on tema ise. «Kui ma mõned aastad tagasi pidasin Vana Villemi pubis sünnipäeva, siis kutsusin oma sõbrad kohale, aga minu ja sõbranna vahele jäi üks koht tühjaks. Keegi hakkas huvi tundma, et kes siis on nüüd tulemata jäänud? Ma ütlesin, et küll Jüri Homenja tuleb, teeb mõne loo. Kõik ootasid, me sõime ja jõime ning siis tuli kelner ja ütles, et teile on üks külaline. Ma teadsin, kes see külaline oli ja siis tuli härra linnapea isiklikult, kimp käes ja hakkas mulle õnne soovima. Oi jumal, rahvas kohkus ära, kes võttis pitsi, kes kaks, kes läks suitsu tegema, keegi helistas koju emale, et Kristiina on täitsa hull! Mis ta siis jälle tegi? Kutsus Savisaare oma sünnipäevale! Mulle on alati üllatused teistele olnud samaväärsed kingitustega,» naerab Kristiina.

Kristiinale on olnud üks ootamatu kingitus, mille ta sai aastaid tagasi sõbrapäeval. «Mulle helistas lillekuller ja ütles, et teile on pakk, kas te saate Solarise keskuse esimesele korrusele tulla? Ma ütlesin, et saan küll, ise mõtlesin, et issand jumal küll, kes mulle niimoodi lilli saadab. Meesterahvas oli maakodus Võrumaal, ma mõtlesin, et nüüd teeb tema üllatuse. Muidugi töökaaslased pakkusid, et Savisaar. Lähen mina siis alla, võtan lilled, kaart ka ilusti vahel, teen lahti ja Soome sõbranna oli mulle suure kimbu saatnud. Võrratu!»

Ilusaid sõnu hindab naine siin ilmas vägagi kõrgelt. «Tegelikult võiksid meesterahvad neid kolme sõna palju tihedamini kasutada. Ma ütlen nüüd ise välja: ma armastan sind! Ma ütleks neid tihedamini. Minu puhul võiks suurt armastust avaldada nõndaviisi: ma olen juba 15 aastat pruut olnud, keegi võiks põlvili laskuda ja öelda — Kristiina, kas sa sooviksid mulle naiseks tulla? Ma arvan, et ega ma ära küll ei ütleks!»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles