Mida oodata, kui deidid tugeva naisega?

Dagmar Lamp
, naine.postimees.ee toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: PantherMedia / Scanpix

Tugevatel naistel on palju plusse, juba nende enesekindlus on ääretult võluv. Kuid on ehk asju, mida võiksid teada, kui sa pole varem tugeva naisega suhtes olnud.

Respekt. Kui naine ei suhtu sinusse austusega, aga nõuab endale ainult parimat, siis tegemist ei ole tugeva naisega, kirjutab Higher Perspective. Tugevate naiste jaoks on võrdsus väga oluline. Nad austavad teisi ja iseennast ning eeldavad, et ka neisse suhtutakse samamoodi.

Järjepidevus. Need on naised, kes teavad, mida elult tahavad, ja teavad sedagi, et saavutavad selle vaid läbi järjepidevuse. Nad täidavad oma eesmärke sihikindlalt.

Iseseisvus. Tugevad naised on elu jooksul õppinud, mida tähendab olla iseseisev. Nad teavad paremini kui keegi teine, et loota tasub ainult iseendale. Nad suudavad suurepäraselt endaga hakkama saada. Aga kui sa tahad nendega elu jagada ning nad tunnevad sinu vastu sama, siis lasevad nad sind lähedale.

Arutelud. Tugevatele naistele meeldivad suured ideed, suurejoonelised vestlused ja värvikad debatid. Nad oskavad arutleda, ilma et mõtetevahetus muutuks tüliks, seega tasub ka ise see oskus selgeks saada.

Armastus. Tugevad naised võivad olla iseseisvad, aga kui nad armuvad, annavad nad endast kõik, suurelt ja sügavalt. Pane end valmis!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles