Kevade oodatuim moesündmus tuleb taas

Dagmar Lamp
, naine.postimees.ee toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Fibit

Viru Keskuse aatriumis toimub 11-12. märtsil moesõprade poolt kauaoodatud FIBIT, mis seekord toob tagasi live-moeetendused. Ürituse täheks on Tiina by Tiina Talumees ja rõivabrändi August showd ning Viru Keskusesse äsja müügile saabunud kevadhooaja parimatest paladest komplekteeritud etendused.

Juba kahekümne kolmandat korda toimuv moefestival toob sel korral lavale rekordarvu moeetendusi. Kahel päeval vältava moepeo raames näeb kokku seitset eriilmelist etendust, mis toovad moepublikuni andekate stilistide nägemuse kevade parimatest paladest Viru Keskuse kõigist moepoodidest, Kaubamajast, ABC Kinga kauplusest ja brändidelt Marc O’Polo ning Denim Dream. Laupäeva päeval esitlevad FIBITi laval uusi kollektsioone kodumaised moeloojad ja -brändid Tiina by Tiina Talumees ning August.

Viru Keskuse poodide moeparemikku koondavalt etenduselt «Kevadtuultest suvesoojani» leiab stilistide Johanna Eenma ja Marion Laeva mitmekülgseid stiile koondava ja rikkalikult inspiratsiooni pakkuva valiku. ABC Kinga erietenduse stilistika koostab andekas jalatsidisainer Kärt Põldmann. Marc O’Polo etenduse stiliseerib moeõppejõud ja stilist Kadri Veisner ning Denim Dreamile kollektsiooni disaininud Svetlana Puzorjova loomingu aitab lavale tuua Maarja Siim.

Eksklusiivselt vaid laupäeval publikuni jõudev Tiina by Tiina Talumees on Eesti ühe armastatuima moelooja, Tiina Talumehe, väikeseeria rõivabränd, mis on mõeldud igapäevaselt Eesti disaini kanda armastavale naisele, kes soovib välja näha elegante, mitte ohverdada mugavust ning peab tähtsaks kvaliteeti.

Tiina by Tiina uus kevadsuvine kollektsioon toob vaatajateni trendikad lilleornamendid. Rõivadisainer Äli Kargoja moebrändis «August»  ühinevad aga looduslikud kangad ja innovaatiline disain õrna värvipaleti ning puhaste joontega, moodustades kauni kombinatsiooni elegantsusest ja praktilisusest.

Esmakordselt astub FIBITil modellina üles ka armastatud laulja Getter Jaani, keda ses uudses rollis tasub kindlasti uudistama tulla.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles