KiRiVOO naiselikud lipsud nüüd ka kauplustes

Dagmar Lamp
, naine.postimees.ee toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Miljöö: Eesti Vabaõhumuuseum
Miljöö: Eesti Vabaõhumuuseum Foto: KiRiVOO

Kodumaise moebrändi KiRiVOO naiselikud lipsud on nüüd müügile jõudnud Tallinna Lennujaama kauplusesse Hää Eesti Asi ja Kaarli puiesteel asuvasse Krunnipea Butiiki.

Moebrändi asutaja Ines Karu-Salo sõnul sobivad KiRiVOO eestimeelsed lipsud välja valitud kauplustesse valatult ning meeskond on äärmiselt tänulik ja rõõmus alanud koostöö üle. Tegu on eristuva piduliku aksessuaariga, mis sobib ideaalselt täiustama igapäeva kontorirõivast, särki, jakki ja kleiti.

Krunnipea Butiigi juhataja teatel said tooted müügile valitud tänu huvitavale disainile ja kvaliteetsetele materjalidele ning seetõttu, et taolisi soliidseid ja kerge etnohõnguga naiste lipse pole Eestis varem kohanud.

KiRiVOO esimene kollektsioon jõudis kirivoo.com e-poes müügile 19. jaanuaril ning on suunatud kvaliteeti hindavale naisterahvale, kes armastab viisakalt, stiilselt ja isikupäraselt riietuda. KiRiVOO toodab moderset moodi, mille muudab ainulaadseks õrnalt maalähedane või etniline disain ning keskonnasõbralik lähenemine.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles