Maarja-Liis Ilus ei ole veel valmis lastele pühenduma

Marina Lohk
, vanemtoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
"Anne & Stiil" ilulemmikute valimine restoranis Gloria 25.11.10 - stiilne naine Maarja-Liis Ilus
"Anne & Stiil" ilulemmikute valimine restoranis Gloria 25.11.10 - stiilne naine Maarja-Liis Ilus Foto: Jelena Rudi

Jõululaupäeval kolmekümneseks saav tegus Maarja elab (töö)plaanidega juba ületulevas aastas. Ta mõtleb veebruaris 2012 Matvere ja Tätte paadis Punasel merel kaasa seilata, juhul kui midagi (loe: kedagi) vahele ei sünni, kirjutab Kroonika.

Maarja tõdes, et talle lapsed väga meeldivad, kuid ta ei tahaks olla selline ema, kes jookseb-tormab veel laste kõrvalt igale poole.

«Tunnen, et ma pole päriselt teinud kõiki asju, mida veel enne jõuda tahaks. Mõtlen reisimist ja üldse vabadust planeerida oma aega,» märkis ta, lisades, et kui ta juba lapse saab, siis tahaks olla põhimõtteliselt 24 tundi tema päralt.

Kuigi ta ei tahtnud enam lapsesaamisplaanide koha pealt öelda, et vara veel, tunnistas lauljanna, et tema elu on tihti lepingutega vähemalt aastaks ette planeeritud ja oma koostööpartnereid ei tahaks alt vedada.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles