Teineteise lapsi imetavad sõbrannad: mis selles imelikku peaks olema?

Dagmar Lamp
, naine.postimees.ee toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: BuzzFeed / Kuvatõmmis

Kaks noort ema on otsustanud, et imetavad teineteise lapsi ning julgustavad ka teisi noori naisi rinnapiima jagama.

«Miks peaks olema mu tütre jaoks imelik kellegi teise – kes on inimene – piima juua?» küsib üks Chrystal Klein, 19kuuse tütre ema.

«Kui keegi ütleks mulle, et teise inimese last on ebaloomulik toita, küsiksin ma vastu: kui loomulik on see, et lehm toidab su last?» selgitab 23aastane Stefani Tatavitto. «Inimpiim on inimestele mõeldud, lehmapiim ju seda pole.»

Stefanil on 2aastane poeg, keda ta jätkuvalt regulaarselt imetab. Stefani aitab sageli oma piimaga hädast välja ka Chrystalit, kes peab väikese lapse kõrvalt tehases tööl käima.

«Me olime Chrystaliga samal aja rasedad, seega meid mõlemaid testiti nii hepatiidi kui HIV vastu ning me kumbki ei kanna haigusi,» räägib Stefani.

Stefani ja Chrystal said Facebooki vahendusel sõpradeks viis aastat tagasi. Nad loodavad, et nende tavapäratu kokkulepe aitab võidelda imetamisega seotud stigmadega. Vaata ka videot!

 
Young Mother's Breastfeed Each Other's Kids

Two young mothers who breastfeed each other's children are encouraging other women to share their milk.

Posted by BuzzFeed News on Wednesday, 24 February 2016
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles