Stilist Lucine Ayanian kiidab Liis-Katrin Avandi kleiti: iga naine ei suuda punast välja kanda

Kerti Kulper
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Eesti Vabariigi 98. aastapäeva pidulik vastuvõtt Estonia kontserdisaalis. Märt ja Liis-Katrin Avandi.
Eesti Vabariigi 98. aastapäeva pidulik vastuvõtt Estonia kontserdisaalis. Märt ja Liis-Katrin Avandi. Foto: Erlend Štaub

Stilist ja moeblogija Lucine Ayanian leidis, et sel aastal nägid kõik külalised väga kaunid välja, mistõttu on lemmikuid raske välja valida.

Siiski mõned kleidid hakkasid teistest enam silma. Märt Avandi abikaasa Liis-Katrin Avandi nägi Ayaniani hinnangul punase kleidiga sinisel vaibal lausa imeline välja. «Iga naine pole suuteline seda värvi välja kandma,» ütles ta ja lisas, et kleidilõige ning aksessuaarid istusid ka väga hästi. 

Andres Putting
Andres Putting Foto: Andres Putting / presidendi kantselei

Madis Millingu kaaslase Janika Olupi minimalistliku lõikega roheline kleit paistis samuti teiste seast silma. «Siin pole midagi juurde vaja,» arvas Ayanian.

Andres Putting
Andres Putting Foto: Andres Putting / presidendi kantselei

Märkimist väärib ka Iris Janvieri nude-toonis kleit, mida kandis Skeleton Technologies kaasasutaja Oliver Ahlbergi kaaslane Maria Einer.

Andres Putting
Andres Putting Foto: Andres Putting / presidendi kantselei

Ayanian leidis, et Kärt Anvelti mustvalge kleit, mille autoriks on Mammu Couture, on lausa kõrgmood.  

Foto: Erlend Štaub

Alati leidub valge kleidi kandjaid. Selleks, et valge kleit ei meenutaks pruutkleiti, on kaval sellele lisada mõni teist värvi detail. Ayaniani sõnul on see Iris Janvieri disainitud kleit väga hästi välja mõeldud ja sobib iga «punase vaiba» ürituse jaoks. Kleiti kannab MTÜ Lasnaidee vedaja Maria Derlõš.

Foto: Erlend Štaub

Ayanian kiitis ka Ieva Ilvese kleiti.

Foto: Erlend Štaub
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles