Kaheksa märki, et sa deidid naistemehega

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: PantherMedia / Scanpix

Sulle tundub, et sa tunned teda hästi, kuid ühel hetkel taipad sa ootamatult, et sul pole aimugi, mis mehega tegemist on. Kui sa arvad, et tegemist on naistemehega, siis võib sel tõepõhi all olla.

Female First toob välja kaheksa märki, mis võivad viidata, et sa deidid mängurist naistemehega.

  1. Ta on ülisarmikas. Mängurid ei ole alati modellimõõtu kaunid, aga nad on ülisarmikad ja võluvad. Naistemees on bluffimise ekspert ning algusest peale ei järgi ta ühtegi suhtereeglit.
  2. Ta paneb sind tundma, et oled ainus naine maamunal. Vähemalt esimese kuu aja jooksul. Mänguritele meeldib põnevus ning sinu võrkumeelitamine on osa mängu ilust. Kui ta sind taga ajab, keskendub ta ainult auhinnale (ehk sulle), kuid kui ta on su kätte saanud, tüdineb ta ruttu ning liigub edasi.
  3. Ta on oma telefoni külge liimitud. Kui sa kohtusid temaga kohtingusaidil ning sinna kolm kuud hiljem uuesti sattudes märkad, et ta on olnud aktiivne mõni tund tagasi, võid ilmselt tema pühendumises sulle kahelda. Ka veedab ta oma telefoni suhtlemisäppides ebaproportsionaalselt palju aega ning tõenäoliselt ei jäta iial oma telefoni niisama vedelema.
  4. Sa pole tema ainus tüdruksõber. Naistemehed ei deidi naistega, nad koguvad neid. Kontrastina on tal palju vähem meessoost sõpru, sest nad ei mõista, miks nad peaks oma elus hoidma inimesi, kellega nad ei saa magada. Kui su kuti Facebooki sõpradesuhe on 30-70 naiste kasuks, siis võid aimata, et tegu on naistemehega.
  5. Talle meeldib sind ainult endale hoida. Või vähemalt seda ta väidab. Ära looda, et kohtud peagi tema pere või sõpradega ning temagi ei tõtta sinu lähedastega kohtuma.
  6. Ta on intensiivne. Ta ei järgi reegleid, mis on osa tema kuratlikust võlust. Ta helistab sulle suvalistel aegadel, sagedamini kui on «normaalne» ning võib jutu kiirelt kuumadele teemadele viia. Nad teavad, mida nad tahavad (seksi) ja teavad, kuidas seda saada (kohe).
  7. Ta ajab jama. Kuna ta on aga nii võluv, siis sageli sa usud jamajuttu, mida ta suust välja ajab. Jama hulka kuulub jutt «selle õige» leidmisest, armuvanded ning kirg, millega ei suuda võidelda.
  8. Ta kaob kohe, kui on saabunud. See on põhiline moodus naistemeest ära tunda: niipea, kui sa oled talle lähedale saanud, ta kaob. Sul pole isegi mõtet temaga suhteteemasid arutada, kui sa just ei taha näha, kuidas inimene valguskiirusel minema jookseb.
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles