Naised paljastavad: mida me meeste juures üldse ei talu

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Naised ja mehed on nii mõneski asjas erinevad, seega pole mingi ime, et on asju, mis meid teineteise juures ärritavad. Whisperi keskkonnas paljastasid naised anonüümselt, mis ajab neid meeste juures kõige rohkem närvi ja mida nad sugugi ei suuda taluda.

  1. «Ülbus. See on väga ärritav. Enesekindlus on väga atraktiivne, aga ülbus ei ole.»
  2. «Kui mees tekitab sinus tunde, et sinust ei piisa... leian, et mehe üheks ülesandeks on see, et ta tekitaks naises erilise tunde, mitte ei alandaks teda.»
  3. «See, kui mees läheneb naisele mesimagusa jutuga ja kui naine ta ligi laseb, tõmbab mees uttu.»
  4. «Ma vihkan seda, et enamik meestest näeb naistes seksuaalobjekte. Isegi siis, kui naised ei paista selleks üldse põhjust andvat.»
  5. «Kui sa palud viisakalt, et ta sind rahule jätaks, aga ta käib sulle ikkagi peale.»
  6. «Kui mees kasutab oma head välimust ettekäändena, miks käituda totaalse tropina.»
  7. «Mind tohutult häirib komme kanda lotendavaid pükse. Ma saan aru, et see on hetkel trendikas, aga seda pole ilus vaadata!»
  8. «Kui mees on arvutimängudest sõltuvuses. Sa pole enam 12-aastane, kasva suureks!»
  9. «Meestele meeldivad ainult need naised, kes on kurvikad ja suure pepuga... aga kõik naised pole sellistena sündinud.»
  10. «Kui mees ei leia naise jaoks aega ja kui ta lõpuks naisele aega pühendab, siis ta käitub nii, nagu teeks naisele suure teene.»
  11. «See, kui mees hoiab kõike enda sees. Kui ta ei räägi kunagi oma tunnetest.»
  12. «Kui mehe pilk eksleb ringi ja ta käitub naistepõlgurina. See on ääretult nõme.»
  13. «Kui mees väidab, et kõik naised on keerulised ja saamatud ja mida kõike muud veel...»
  14. «See, kui mees kritiseerib naist sellepärast, et naine on liiga dramaatiline ja emotsionaalne, kuigi tegelikult on mehed ise palju hullemad.»
  15. «Minu arvates on tobe see, et peenise suurus paistab meeste jaoks olevat kinnisidee.»
  16. «Kui mees viskab nalja selle üle, et naisel kulub enda sättimisele kaua aega, ometi avaldavad mehed ise naistele survet, et naised head välja näeksid.»
  17. «Kui mees arvab, et headus ongi flirtimine ja et naine võlgneb talle midagi. See on väga tore, kui mees on naise vastu hea, kuid see ei tähenda, et naine peaks temaga välja minema.»
  18. «Mind ärritavad mehed, kes arvavad, et kui nad pole kõige pikemad ja kõige rikkamad, siis nad pole kuigi maskuliinsed.»
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles