Vaata: sellised oleksid moodsad Disney printsessid

Dagmar Lamp
, naine.postimees.ee toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: PantherMedia / Scanpix

Sellele küsimusele otsib vastust läbi oma joonistuste Kanada illustraator Anoosha Syed. Ta mitte ainult ei joonista printsesse tänapäevaste noorte neidudena, vaid on neile välja mõelnud ka põnevad taustalood, mis muinasjutufilmidega haakuvad.

Näiteks Esmeralda, kes on Anoosha sõnul üks nõutumaid karaktereid, saabus Prantsusmaale lapsepõlves sõjapõgenikuna. Praeguseks on ta end üles töötanud ning on edukas balletiartist, kuid pole seejuures kunagi unustanud oma juuri. Esmeralda on häälekas pagulastepooldaja ning teeb põgenikelaagris vabatahtlikutööd.

 

A photo posted by Anoosha Syed (@foxville_art) on

Või siis Lumivalgeke, kes on paremini tuntud kui @poison_apple7, on moeblogija. Ta armastab loodust, vintage moodi ja vanu filme. Ta on oma iPhone’iga lahutamatu ning alati tegemas selfisid. Lumivalgeke on väga populaarne, kuna oskab leebelt levitada sõnumit, et ilu võib olla igas kehakujus, suures või väiksemas. Neiu suurim rivaal on meigiguru @therealevilqueen (ehk Tõeline Kuri Kuninganna), aga nende jälgijate ja fännide rohkuse võrdlus tõestab: Lumivalgeke on kauneim ilma peal!

 

A photo posted by Anoosha Syed (@foxville_art) on

Ning Ariel on plikapõlvest saadik teadnud, et temast saab merebioloog – täpselt nagu seda on tema isa. Kuid kui ta esimesel kursusel antropoloogia loengusse sattus, teadis ta, et just seal peitub tema kirg. Ariel armastab uurida inimesi ja nende käitumist erinevates kultuurides. Ja kuigi tema isa pole veel erialamuutusest väga vaimustuses, teab Ariel, et küll ta ükskord sellega lepib ...

 

A photo posted by Anoosha Syed (@foxville_art) on

Vaata neid ja teisi Anooshi fantastilisi joonistusi tema Instagramist!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles