Maitsva toidu valmistamine võib pakkuda suuremat rahuldust kui seks

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Paistab, et vana hea ütlus «armastus käib kõhu kaudu» peidab endas suuremat tõetera, kui oleme siiani arvanud. Värske uuring tõestas, et söögitegemisoskus on vastassoo silmis sama atraktiivne kui seksikas keha.

USAs tehtud uuringust selgus, et üks ameeriklane viiest peab söögitegemisoskust kõige erutavamaks asjaks partneri juures. Kõige olulisemaks ja atraktiivsemaks peeti seda, kui partneril on hea haridus – 46 protsenti vastanutest ütles, et see on ääretult tähtis, edastab Daily Mail.

Ent lisaks haridusele peetakse toitu väga oluliseks ja kolm ameeriklast kümnest ütles, et maitsva toidu valmistamine võib pakkuda suuremat rahuldust kui seks. Üks vastaja neljast tunnistas, et on kasutanud oma söögitegemisoskuseid selleks, et üritada võimalikke partnereid võrgutada. Kusjuures, seda viimast kasutavad rohkem ära just mehed – 30 protsenti meestest sõnas, et on üritanud naist oma söögitegemisoskusega võluda (naistest tunnistas seda 18 protsenti).

Ja toidutegemisse ei suhtuta tingimata kergekäeliselt: kaks kolmandikku vastanutest ütles, et nende jaoks on söögitegemine kunstivorm. Umbes 35 protsenti vastanutest arvas, et söögitegemine on pelgalt üks kohustus.

«Need tulemused kinnitavad seda, mida paljud täiskasvanud juba teavad… et toidu valmistamine võib olla väga seksikas,» ütles uuringu läbi viinud ettevõtte HelloFresh juht Seth Goldman.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles